Search
  
Envelope_jewellery_davidandersen_celineaagaard

Eyes on Jewellery

ad/annonse

All I want for Christmas

Sølv, gull eller diamanter? Små, enkle klassikere, et par hoops med diamanter eller et par bold øredobber som gir antrekket det lille ekstra? Det er tid for klassiske tidløse smykker, og denne trenden er ikke avhengig av noen sesong. Se våre smykkefavoritter og juleønsker fra David-Andersen her og muligheten til å vinne smykker før jul.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

Tidligere opfattet man gjerne at diamantsmykker kun var forbeholdt en viss klassisk stil, eller var forbeholdt fest, men sånn er det heldigvis ikke lenger. Aldri før har det vært så mye fokus på smykker, og personlig elsker jeg å bruke ulike smykker til antrekkene mine, fremfor å gå for plagg med mønster og farge. Det er dessuten langt flere ukedager enn helligdager - så personlig synes jeg det er lite som er så fint som å ha en enkel høyhalser på, og iøynefallende øredobber. Et smykke gir også festantrekket det lille ekstra- enten du velger kun smykker i ørene, eller kombinerer det med armbånd og ringer. Jeg er selv glad i å mikse smykker i ulike metaller - både med og uten diamanter. Jeg synes det er pent å kombinere både hvitt gull, gult gull og rosegull- enten det gjelder ringer- armbånd eller øredobber. Det er sesong for å skinne og smykker som er tidløse er også de du velger å ha på deg, både til hverdags og fest. Du kan få ditt ønske opppfylt før jul, og vinne bold ørepynt fra Jenny Skavlan som kan både brukes som store øreringer, små når du tar av nederste ledd og anhenget til et smykke.  Legg igjen en kommentar under comments her nederst, så kan ønsket ditt fra David-Andersen gå i oppfyllelse.

IMG_2624

For den som vil gå bold. 4 personlige favoritter. Øredobber fra Jenny Skavlan sin kolleksjon for David- Andersen. Klave som er elegant til den lille sorte, og armbånd i sølv med og uten diamanter.

IMG_2721

Gi bort en gave som varer evig, og alltid vil skinne. Her er noen av våre favoritter fra David Andersen med gavetips til jul og linker til produktene. Vi gir også en gave til en av dere.

Skjermbilde 2017-11-20 kl. 18.35.06

Du kan velge å gå for en statement øredobb, og gi antrekket en edge, eller bruke begge. Dessuten kan du ta av nederste ledd om du vil ha små ringer i ørene. Like fint. Jenny Skavlan har designet disse, og du se mer fra kolleksjonen her.

Envelope_jennyskavlan_bold_

Gavetips til en god venninne, mor, søster eller ønske til seg selv. Disse er fra Jenny Skavlan sin smykkekolleksjon for David-Andersen. Øreringene kan også brukes som smykke-anheng.

Skjermbilde 2017-11-20 kl. 18.23.57

Våg å bruke store smykker både til hverdags og fest.

IMG_2629

Og miks gjerne materialer eller bruk flere armbånd samtidig.

IMG_2644
IMG_2593

Alle har gode minner fra emaljesmykker fra barndommen, og ikke minst det ikoniske stjernetegn-smykket. Vi elsker de nydelige smykkene - og synes det er en genial gave til enten dåpsbarn, fadderbarn, venner eller familie denne julen. En personlig favoritt.

IMG_2727

Stjernetegnene er laget i forgylt sølv med nydelig håndlagt emalje. De er hentet fra David-Andersens arkiv, og kommer i ulike farger, til kr 1750. Se alle stjernetegnene her.

IMG_7721

I vektens tegn, kombinert med diamanter fra Kolours Jewellery.

IMG_2726 2

Et armbånd fra Kolours står høyt på ønskelisten denne julen. Se de fine smykkene her.

Skjermbilde 2017-11-20 kl. 19.18.56

Samt store og små hoops - med og uten diamanter fra Kolours, hos David Andersen.

IMG_2715

Miks gjerne hvitt og gult gull. Vi har lagt vår elsk på disse.

IMG_2690
IMG_2600
IMG_7718(1)

Gå for et par eksklusive klassiske øredobber til den hvite skjorten til drakten. Se disse og flere her.

IMG_2669

Nydelige klassikere fra David-Andersen. Du finner alle våre favoritter i butikk og på nett.

IMG_2706
IMG_7692
Envelope_davidandersen_jewellery