Search
  
Envelope_heels_bowie_magmalou

High on heels

Who: Marthe Kveli Valeberg

What: Launched a shoe collaboration with Sapatos Sapatosbymagmalou

Where: Oslo

High ambitions and high on heels- all year round. Meet the designer and Founder of MagMaLou, Marthe Kveli Valeberg and be ready for a Christmas dance-off on the table with a pair of Bowie-stilettos.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

Høye ambisjoner- og høye hæler året rundt. Møt gründeren og designeren bak MagMaLou, Marthe Kveli Valeberg og gjør deg klar for å danse på bordet med et par Bowie-stilletter. Vi har stilt henne 6 kjappe.

IMG_8282

Det er julebordsesong, du har designet en skokolleksjon- så hvilke sko vinner man festen med? Sko man kan danse på bordene med!! Altså at de er gode å gå i, men også viktig at man føler seg bra i de! Personlig er pumps en evig favoritt.

IMG_9694

Når danset du sist på bordet? I går kveld.

IMG_8265

Hva er det med kvinner og heels? Jeg elsker hæler, og kunne løpt maraton på hæler. Jeg synes alle som får på seg heels får litt bedre holdning også, så bra for rygghelsen i tillegg, hehe! Ellers tror jeg jenter generelt jenter setter pris på å få litt ekstra høyde å sprade rundt med.

IMG_9199

Hvor hentet du inspirasjon fra? Jeg ønsket å lage relativt klassiske sko man alltid kan gå med, men med en tvist. Derfor gikk vi for en pump, en boot, en ankel cut-out og en loafer som enkelt kan bruke til både fest og hverdags. Tvisten er det gjennomgående strikkbåndet som vi har inkorporert på alle stylsene, og skiller ut skoene fra å være kjedelige og superbasice, uten å bli altfor crazy.

IMG_9201

Bowie-heels har mange muligheter. Hvordan styler du skoene dine til hverdags og til fest? Bowie Stiletto kan styles på mange muligheter! Sløyfen er avtagbar, så man kan enten bruke de as is, med sløyfen foran rundt ankelen, eller man kan snu de bakfrem eller til siden. Man kan også ta de på rundt vristen eller legge sløyfene helt ned kant i kant med nederste del av skoen, så her er det bare å leke seg frem! Selv har jeg også brukt sløyfen i håret, og sett en veldig kul variant der sløyfene ble brukt utenpå buksebenene

Envelope_magmalou_interview

Kolleksjonen inneholer også flate sko og boots, hvordan styler man disse til den perfekte hverdagslooken? Begge funker til det aller meste, men min favorittlook inneholder alltid en jeans eller skinnbukse, og på ønskelista står den perfekte boyfriend jeansen, men mulig jeg heller lager den selv, hehe.

IMG_9200

- Eller med en fuskepels til. Denne fra MagMalou sitt designsamarbeid med Vanessa Rudjord.

envelope_magmalou_interview

Jackson Flat fra Sapatosbymagmalou