Search
  
envelope_freska_clean

Helt strøkent

ad

Det er fint å starte uken med blanke ark, men det er lite som slår å komme hjem en fredag ettermiddag til et strøkent hjem. Etter flere uker med mange reisedøgn, og koffertliv med krøllete klær, bestemte vi oss for å bestille høstrengjøring hjemme samtidig som vi tok en skikkelig opprydning. Tidligere har det ikke blitt prioritert, men av og til er det verdt å se alle fordelene ved å ta seg den kostnaden. Vi har brukt Freska tidligere, og var veldig fornøyd med vaskingen sist, og ble nå anbefalt Freska sitt tilbud som inneholder stryking av klær etter utført vasking.

Jeg tar meg sjelden - eller aldri tid til å stryke og da ender det med at skjortene og kjolene henger krøllete på stativet uten å bli brukt. Jeg er opptatt av gjenbruk og av å beholde en basisgarderobe som kan brukes hele året- uten at man egentlig trenger videre oppdateringer eller nye kjøp- så å ta vare på egne klær har vært fokus nå.

En litt mer strøken garderobe gjør sitt til at man ikke trenger å kjøpe seg nye klær. En kombinasjon av å få hjemmet rent og strøkent for helgen, og samtidig en bokstaveligtalt strøken garderobe som føltes ny- uten av du har investert i nye klær var derfor spot on etter jobbturen til New York. En genial tilleggstjeneste for alle som enten er mye på farten, har en jobbgarderobe som består av mye skjorter og dresser som helst bør strykes, eller for dem som rett og slett ønsker å starte helgen i et strøkent hjem, uten å måtte begynne med å vaske og stryke.

Freska har med seg miljø-og allergivennlige rengjøringsmidler, og har fornøydgaranti, og I samarbeid med Freska gir jeg bort rabatt på vaskingen.

Da kan du bruke følgende rabattkoder hos www.freska.no

Caagaard20 (20% på abonnement) aagaard10 (10%) på engangsvask

Les mer på www.freska.no

IMG_6596
IMG_6602(1)
IMG_6589(1)
IMG_6593
IMG_2216
IMG_6595
IMG_6598
IMG_6597
IMG_6588(1)
IMG_6600(1)
IMG_6637
IMG_6634(1)
IMG_6534(1)
IMG_2217
IMG_2228
IMG_2223