Search
  
envelope_ponytail_hair

Ponytail with a twist

  AD/Isamarbeid med Sebastian Professional

Who: Jonas Helland

What: Hairstylist for Sebastian Professional

Where: Kava Frogner

Tired of your casual ponytail? You only need a few more minutes to go for this chic and sleek look. Find your favorite way to do it.

ENVELOPE  by CELINE AAGAARD

Hestehalen går aldri av moten, og denne høsten lar vi oss inspirere av hårstylisten Jonas Helland, som gir oss enkle tips til å få catwalktrenden til selv.

Hestehalen ser aldri ut til å gå av moten? Hestehalen går aldri av moten, den kommer alltid igjen i motebildet bare i forskjellige varianter.

Hva er det med hestehalen? Hestehalen er en enkel måte og style håret på om det er i hverdagen eller om det skulle være til fest. Det er noe alle kan få til, når det gjelder motebildet så er det nesten alltid en variant av hestehalen. Noen ganger høy hestehale, andre ganger lav. Noe av grunnen tror jeg er at den er enkel og style. Nå har vi sett at det har vært en del wetlook. I høst skal den styles mer løst uten for mye produkter. Fokuset skal være på hestehalen, derfor kan en bruke f.eks skinnreim rundt hestehalen. Hestehalen skal være lav, festet i nakken.

IMG_4890

Hvordan styler du den i høst? Det har jo vært mye klemmer og hårbøyle i motebildet innen hår nå, inspirasjonen er en videreutvikling av dette med og bruke hår accessories. Ved og ha en hestehale toner du ned og får en mer diskret look. Det blir en litt mer wow feeling av denne looken, du kan oppfatte looken som helt plain, men så når du ser hestehalen så får du en wow.

IMG_8294

Hvordan kan man enkelt gjøre dette selv? - Stylingen er enkel, bruk gjerne en teksturspray el en føngele i fuktig hår.  Føn deretter håret bakover, bruk gjerne en børste el en kam. Alltid viktig og føne håret i den retningen du skal style håret i. Når håret er tørt så bruker du en tørrshampo ev en letthårspray når du grer håret bakover med en børste og fester en lav hestehale. Ikke bruk for mye hårspray så håret blir for ¨stylet¨, Fest halen med et lite hårstrikk. Om du har veldig tynt hår kan du spraye noe tørrshampo i hestehalen og tupere den lett med en børste før du snurrer skinn reimen rundt.

IMG_4140

Du brukte skinnrem, kan dette gjøres med strikk? Hva er best med tanke på å style håret?- Jeg brukte skinnreim, men bruk det du har. Her kan du bruke sytråd, elektrikertape, ståltråd osv. Bruk fantasien. om du har mange strikk så bruk gjerne det og, viktigste er at det er fokus på hestehalen.

9A7C884D-0ED1-4540-A69F-BD72ACC343EB

Du kan velge å style looken stramt, og sleek eller løs og mer ledig.

5E3CB9AD-A473-49C3-A95B-8F298DD7E441

Hva trenger man? Man trenger børste, hårstrikk, hårprodukt, og noe til og ha i hestehalen, som skinnreim, tråd, elektrikertape eller lignenede, forklarer Jonas.

5875F909-2982-4FF9-9879-601430B201EA

Hvilke produkter anbefaler du?- Jeg anbefaler en Teksture Maker, en tekstur spra og eller saltvansspray), Gelforte el Texturizer fra Sebastian som er en føngele til og føne på. Samt Drynamic, en tørrshampoo  til tørt hår og Shaper Zero Gravity som er en lett hårspray- og fin å bruke som finish, sier stylisten.