Search
  
Envelope_ganni_anett

My Space: Anett Ringstad

Who: Anett Ringstad

What: Owner of Colina Agency

Where: Prinsensgate 23, Oslo, Norway

She believes in baby blue, snake print and florals for the season. Meet Anett Ringstad, owner of the new Ganni Flagship store in Oslo, and see the pictures from her new work space. 

Meet Dag Markus here  Marte Krogh here Charlotte Lynggaard here and Hillevi Forsman here

ganni_oslo_anett_ringstad

Gratulerer med nok en Ganni butikk i Oslo, denne gang en Flagship store i Prinsensgate i Oslo. Hvilket nummer i rekken er det av butikker i Norge? Tusen takk, dette er nummer 5 i rekken og i juni åpner vi vår 6 butikk i Kristiansand.

envelope_anett_ganni

Det er snart tid for å hoppe inn i badetøyet- ser vi deg helst i bikini eller badedrakt? De siste årene har jeg blitt veldig glad i badedrakter, Ganni lagt fantastisk badetøy med utrolig fin passform. I år blir nok favoritten en grønn badedrakt med et super fint print, halterneck og rysjer.

IMG_1830

også på sandalene.

ganni_envelope

Hva er spesielt med akkurat denne butikken? Det er den største butikken vår i Norge og vårt flaggskip. Denne Ganni-butikken vil ha det største vareutvalget av våre butikker. I tillegg er denne Ganni-butikken innredet 100% etter Gannis nye designkonsept

IMG_1796

Hvordan ser sommeren ut hos Ganni? Sommeren hos Ganni er en miks av pastellfarger som lys rosa og lys blå i tillegg til kontraster som leopard, polkadots og sterke klare farger som knall orange. Kolleksjonen er som tatt ut fra et Slim Aarons bildet fra 50-60 tallet. En miks mellom det sporty, edgy og feminine.

envelope_ganni_shoes

Hvis du skal trekke frem et statement plagg eller tilbehør i butikken, hva velger du? Det må være de sorte og hvite bootsene i imitert slangeskinn. De er en perfekt kontrast til en mer feminin Ganni-kjole.

IMG_1790

Hvilke farger går du for når solen titter frem? Å jeg er generelt glad i farger så det er nok ikke en spesiell farge jeg går for, men når jeg har fått litt farge skal jeg absolutt gå for litt orange.

IMG_1814

Hvordan style sesongens nøkkelplagg. Jeg er veldig glad i omslagskjoler om dagen, de kan brukes på så mange forskjellige måter, enten som en ren kjole, eller med en T-skjorte inni og over en jeans.

envelope_ganni
envelope_ganni_anett
envelope_ganni_myspace
IMG_1833
IMG_1829