Search
  
envelope_bangolufsen_celineaagaard

Bang & Olufsen

ad

"Place wherever. Play whatever. Powerful flexibility and portability with no strings attached" Our new BeoSound 1 from Bang & Olufsen is an elegant portable wireless speaker- like no one else and gives you a genuin music experience.

Kvalitetsmusikk fortjener kvalitetslyd, og det betyr ikke lenger store tunge høyttalere som tar unødvendig plass i rommet. BeoSound 1- er en trådløs kjegleformet høyttaler med 360 graders lydsystem og et lekkert minimalistisk design som er blitt en viktig del av vårt hjem. Vi har en åpen løsning i huset, og anlegget gir ekstremt god lyd i alle rom, både når spilleren står i stuen og vi er på kjøkkenet eller på soverommet. Spredningen gjør at man hører musikken like bra, uansett hvor man befinner seg i rommet. Se mer her.

IMG_0114

Musikk er en naturlig og stor del av hverdagen. Vi spiller musikk nesten hele døgnet, fra morgen til kveld. Med en fortid som sjefredaktør i et musikkmagasin, en mann som lenge jobbet i platebransjen og en over meget musikkinteressert sønn blir det spilt musikk av alle generasjoner. Fra jazz, til hip-hop. Vi har nå kvittet oss med store høyttalere og stereoanlegg etter at vi kjøpte BeoSound 1 fra Bang & Olufsen

IMG_0184(1)

Du kan enkelt strømme favorittmusikken via bluetooth. BeoSound 1 har integrert tilgang til Spotify, Deezer, QPlay og internett radioen Tunels, som betyr at man får tilgang til en million sanger og radiostasjoner- samt støtter bluetooth.

envelope_bangolufsen_celineaagaard

God lyd et must når man skal spille kvalitetsmusikk og designet passer godt inn i vårt arkitekt designede hjem. At vi kan få like god lyd ute på sommerfest på terrassen med venner er vel så viktig som inne.

envelope_myspace_bangolufsen

Vi har en stor veranda og har ofte venner på besøk i hagen. Vi spiller alltid musikk, og den nye trådløse høyttaleren flytter vi da bare ut når det er fint vær- da har vi et eget uterom akkurat slik vi liker det med lounge musikk og god stemning. 

IMG_0173

Da vi hadde white party forrige uke ble det lydfest med BeoSound 1, og selv naboene ble lei seg da vi slo av musikken.

envelope_bagogolufsen_celineaagaard

Et anlegg fra Bang & Olufsen har lenge vært en investering vi har ønsket å ta oss. De senere årene har prissjiktet blitt bedre og vel verdt investeringen og de daglige musikkopplevelsene BeoSound 1 gjør.

FullSizeRender(192)

Beosound 1 fra Bang & Olufsen kommer også i Aluminium.

IMG_0168
envelope_bangolufsen_celineaagaard
FullSizeRender(192)
IMG_0160
envelopebangolufsencelineaagaard