Search
  
Envelope_hair_backstage

Backstage at Designers Remix - Inspired by the 80s

ad/annonsesamarbeid med Sebastian Professional

Løse krøller, utvasket permanent, tung bob og sideskill. Sommerens hårtrend er inspirert av den moderne kvinnen på 80-tallet og en dose Johnny Depp.

COPENHAGEN ENVELOPE by Celine Aagaard

I fjor var det stram skulderlang pasjelook med pannelugg som gjalt, presentert med modeller med lik hårsveis og håndlagede parykkker. Denne sesongen skal du la deg inspirere av den moderne 80-talls kvinnen skal vi tro Nina Larsen, internasjonal hårstylist for  Sebastian Professional. Envelope møter henne backstage etter visningen til Designers Remix i København.

Modellenes tilsynelatende løse krøller, pannehår foran øyet er nøye planlagt - samtidig som årets visjon har vært å få frem flere individuelle looks enn tidligere sesongen. 

- Vi har fokus på det moderne 80-tallet, og har tatt i bruk teknikkene vi kjenner fra den tiden, som krepp og krøller. Vi har arbeidet med sideskiller, teksturer i hår og pannehår, sier Nina Laren til Envelope.no.

Hun har jobbet med 3 kategorier, og 3 nøkkelprodukter for å skape høstens catwalklook. 

- Vi har jobbet med skum, hårsprøy og tørrhampo, og har hatt stort fokus på teksturer.  En gjennomgående tendens er å la håret flate ut på toppen, med mer volum nede, og skillen på forskjellige sider, forklarer Nina. Mens det forrige år var en rød tråd at alle modellene skulle være like på håret, og Laren tok i bruk parykker, har hun i år valgt mer individuelle looks og fått mer spill i håret.

Ser vi mye krøller nå fremover spår du?- Ja.  Vi har sett endel allerede. Det blir større og det kan gjøres på mange forsjellige måter. Utvokst permament, bare krøller i tuppene, er hot. Det skal være flatt på toppen, og litt hår bak ørene eller foran i ansiktet.

Hvis man har helt flatt hår da, funker krøller da? Ja det er mulig.

Hvis man ikke er god til å style sitt eget hår, hva er det beste tips for å redde en dårlig dårdag?

- Bruk en hårsprøy eller Sebastian Twisted Curl Foam for å få litt mer bevegelse i håret, klem det inn- du trenger ikke style det men så bare så du får du mer bevegelse i håret.

Produkter: Sebastian Drynamic som er tørrshampoo, Sebastian Shaper Zero Gravity som er en tørr hårspray og Sebastian Twisted Curl Foam.

Envelope_backstage_hair

Utvokst lugg, lett bevegelse og sideskill, er en av trendene for den kommende sesongen. Aner vi en viss inspirasjon av Johnny Depp fra 1990?

IMG_1214

Envelope Backstage på Designers Remix visning i København med Sebastian Professional.

Skjermbilde 2018-02-04 kl. 16.28.09

Sideskill, bevegelse i håret og en statement øredobb er det som skal til for siste finish på høstens look.

Sebastian_Volupt_Spray_150ml_349NOK

Du trenger ikke mange styling produkter for å få til looken selv hjemme. Start med en hårspray for å få en tilfeldig look som varer lenger.

IMG_1211

Bølgene skal gjrene ha en 80-talls bøy foran, og flatere bak. Tenk en litt gammel permanent.

IMG_1186

Tung pannelugg og fyldig pasje frisyre komemr tilbake i motebildet for høsten AW18. Stylet av Sebastian for Designers Remix.

Sebastian_Dark_Oil_95ml_349NOK

Hårolje gir glans til livløst hår.  Sebastian Dark Oil ble brukt backtage på visningen.

IMG_1188

Tilfeldige krøller, inspirert av det glade 80-tallet er det som gjelder for sesongen som kommer. Her sylet med herreinspirerte plagg, og det klassiske skinnslipset.

IMG_1177

Sideskill, bevegelse og volum nederst er stikkordene for høsten.

Sebastian_Drynamic_200_ML_349NOK
Sebastian_Gel_Forte_200ml_349NOK
IMG_1199-2
Sebastian_Shaper_Fierce_400ml_419NOK
IMG_1196-2
IMG_1201
IMG_1181
IMG_1151
IMG_1155
IMG_1158
IMG_1184
IMG_1205
IMG_1202