Search
  
envelope_thesolution

The Editors Beauty routines

ad

My Beauty Routines

Who: CELINE AAGAARD

What: The Solution Anti-wrinkle collagen

Ny glød, glattere hud og mer spenst. Det er noen av stikkordene jeg har erfart med huden etter å prøvd The Solution fra Oslo Skin Lab i en drøy måned. Og selv om det er vanskelig å vite nøyaktig effekt etter bare 28 dager, føles huden mer elastisk og overflaten jevnere - som om den har fått et lite løft med The Solution Anti-Wrinkle collagen.  Jeg har brukt mindre sminke, og følt at huden har hatt mer fukt. Å drikke seg til finere hud, er den nye trenden innen hudpleie. Naturlig tap av kollagen starter allerede i 30-års alderen, og å påføre kollagen innenfra skal motvirke hudens aldringsprosess, gi mer spenstig hud, og redusere cellulitter.   Jeg er så heldig å få gi mine lesere 65% avslag på første forsendelse, og deretter 30% om dere ønsker fortsette med The Solution. Sjekk her for det gode tilbudet. 

envelope_skinlab

Jeg rører i en dose fra Oslo Skin Lab som inneholder 2,5 gram kollagenpulver i en kopp vann hver morgen før jeg spiser frokost. Å innta kollagen via mat eller drikke er siste trend innen hudpleie, og på den måten har det effekt på all hud, både rynker og cellulitter. Så jobber det innenfra. Dessuten har pulveret ingen smak- og du kan blande det i annen drikke enn vann om du ønsker.

envelope_celineaagaard-thesolution

Det er ingen tvil om at dette er den nye trenden innen hudpleie, for hvem vil vel ikke ha mer elastisk hus, finere linjer og glattere hud? I tillegg skal The Solution fra Oslo Skin Lab øke hudens fasthet.

IMG_0418

Det har vært mye skriverier i de store mediene om man faktisk kan drikke seg til finere hud. The Solution Anti-wrinkle collagen skal i følge studier gi mer enn 20% reduksjon  rynkebybde etter 8 uker, og selv merker jeg forskjell etter bare 4 uker.

envelope_celineaagaard_osloskinlab

Sammen med rikelig vann, og et sunt kosthold, føler jeg at huden har fått en jevnere overflate, og en finere glød.

IMG_2004 3

Jeg anbefaler å begynne med The Solution allerede nå som det er sommer, får å få en fin start før høsten kommer.

IMG_0553

Hver dose kommer i enkle forpakninger som du enkelt kan ha med på reise eller i vesken, og du trenger ingen time hos hudpleier, men om du vil kan du scanne huden før du starter for lettere å måle egne resultater- men det er ikke et must. Jeg er så heldig å få gi mine lesere 65% avslag på første forsendelse, og deretter 30% om dere ønsker fortsette med The Solution. Sjekk her for det gode tilbudet.

IMG_2029
IMG_0415
IMG_2037
IMG_2030 3
IMG_2030 4
IMG_0784