Search
  
Envelope_freska_home

Home and away

ad

Borte bra - hjemme best. Tross mange spennende reisedøgn i året er det ingen tvil om at det det stemmer. Det å komme inn av døren hjemme etter en flyreise, sette seg ned i favorittstolen- og ikke minst legge seg på eget soverom, i rent sengetøy, og hoppe ut av sengen neste morgen, og gå barbeint ut til kjøkkenet - på nyvasket gulv- og ikke et veggteppe- slik det ofte er på hotell. 

Desverre går reisingen utover hjemmet- og husarbeid og vasking kommer i annen rekke hvis det er jeg som har ansvaret vel og merke. Klær havner i bunker på gulvet sammen med støv og lange 2-do lister. Jeg vet hvordan jeg vil ha ting, og jeg har alltid vært den som har sagt jeg aldri i verden skulle ha hjelp til å vaske, eller la noen flytte på våre personlige eiendeler, klær eller sengetøy, men etter moteuken ble det full detox av garderoben, og deretter booket vi rengjøring hos FRESKA- etter anbefaling fra gode venner. Det angrer vi ikke et sekund på- boligen har aldri vært renere og alt var plassert finere på plass enn det var.

Tidligere var det tabu å ha "vaskehjelp" - få innrømmet at de faktisk hadde rengjøringshjelp hjemme. Nå som det er dukket opp seriøse og dyktige aktører på markedet er det annerledes, noe som fikk oss til å velge å prøve FRESKA. Mottoet er Makes your life easier- Du får samme rengjører hver gang, du slipper tenke på vaskemiddel- Freska har med seg miljø- og allergivennlige rengjørinsgsmidler. Dessuten er det Fornøydgaranti. Er det noe du ikke er fornøyd med kommer rengjøreren tilbake og retter opp kostnadsfritt.

Har du lyst å komme hjem til et rent hjem etter jobb? Jeg gir  deg 20% rabatt på bestilling ved en vask hos Freska- med rabattkode Celine20

Bestiller du abonnement får du 50% på første vask med rabattkode celine 50

Freska er den beste rene levarandøren på markedet og støtter også Kreftforeningen med et fast beløp for hver vask som leveres.

Freska - makes your life easier. Les mer på www.freska.no

FullSizeRender(168) 2
IMG_1450
IMG_1460
IMG_1438
IMG_1433
IMG_1421
IMG_1471
IMG_1482 2
IMG_1425
celineaagaard_elle_envelope