Search
  
Envelope_sandvika_celineaagaard

Where to find more sustainable keyitems for fall

ad/ reklame/ samarbeid med Sandvika Storsenter

Den lille sorte, den perfekte strikkegenseren, dressjakken og capen du kan bruke året rundt. Gå på skattejakt i eksklusive nisjebutikker, miks med baseprodukter på budsjett og gå etter plagg som varer.  Skei ut med et par sko med strass. Her er noen av mine mer bærekraftige favoritter fra Sandvika Storsenter som jeg mener kan passer deg uavhengig stil, kjønn og kroppsfasong.

AV CELINE AAGAARD

Enten du bare skal ha en god flaske med olje, er på utkikk etter en liten gave til din samboer eller rett og slett trenger å oppdatere basegarderoben. Sandvika Storsenter har et stort utvalgg, byr på personlige opplevelser samtidig som du er og shopper.

Neste uke finner du flere nøkkelplagg merket med Celines favoritter på senteret under BlogStyle Sandvika.  Da vil undertegnede blant annet ha takeover på Sandvika Storsenter sin instagramkonto. Du vil også kunne vinne gavekort, så følg med i sosiale medier til uken.

_HGL0982

TREASURES Gå på en liten skattejakt på senteret, og prøv før du handler er mitt beste tips. Da vil du både få en bedre kjøpsopplevelse, og vil være mer fornøyd etterpå. her i prøverommet hos Mark + Brandy, en favoritt i mange år på Sandvika. Her finner du både Toteme, Acne, og Isabel Marant for å nevne noen.

_HGL1351

SKINN ER IN: Smale, vide, korte og lange. Skinnbuksene er tilbake for fullt, i alle fasonger og lengder med og uten stretch.

SSaw19-1047

BLACK Den lille eller lange sorte kjolen er det bare å sikre seg om du ikke har den perfekte i skapet allerede. Kjolen er fra Ganni, der jeg har flere basefavoritter også, skoene er fra Zara. Tilbehør i sølv er ekstra fint til sort.

_HGL1092

TIDLØSE SMYKKER smykk deg med et symbol som passer deg, i gull eller sølv, eller gå for å kombinere. Tom Wod sine smykker passer flere generasjoner, og denne er en av mine favoritter. Sjekk også ut lenkesmykkene til Tom Wood hos David Andersen.

_HGL1072

DEN TIDLØSE KÅPEN Du trenger definitivt ikke mange kåper i skapet som tar opp plassen, men den du gjerne vil bruke nå, og også om fem år. Svenske Toteme som Elin Kling står bak, finnes hos Mark + Brandy, og kåpen står på ønskelisetn i i både sort, grå og camel.

_HGL1312

DETOX Det er ikke et poeng i seg selv å kjøpe produkter du ikke tror du kommer til å bruke. Velg deg ut noen produkter som passer din hud, og som også er tilpasset lommeboken. Morning Dew Detox ble jeg selv anbefalt for en tid tilbake, og denne er lett å påføre, og et solid produkt.

IMG_0681

COWBOY BOOTS Blir vi aldri lei? Nei tydeligvis ikke, og bra er det. Det betyr at vi kan hente frem fjorårets samtidig som det er lov å drømme om et par i en ny fargekombinasjon. Eller hav med disse hvite?

_HGL1287

JORDNÆRT Jordtoner og spesielt grønt er tydeleig tendeneser i høst. Her hos Kiman i ført kjole fra egen kolleksjon, Helsinki dress fra Envelope1976 - en omslagskjole som kan brukes på flere måter i naturlige materialer, og innfarget uten bruk av kjemikalier. Stylet med boots fra Anine Bing for en røffere look og stor skinnveske.

IMG_0650

KLASSIKERE Klassikere i materialer som varer og design du ikke blir lei, men som du kan bruke uavhengig sesong er fokuset i kolleksjonen. Du kan bygge basegardreoben med toner som lett kan styles med andre. Hos Kiman.

IMG_0427

OVERSIZED Det kan være enkelt og elegant selv om et plagg skaper volum. Denne genseren fra Toteme, fra Mark + Brandy er stylet med bukse fra Gina TRicot og sko fra .

93E57E24-E88B-4B52-A8A6-031BFEF8C8C9

STRASS Sko er noe man sjelden trenger, men et par som gri det lille ekstra til antrekket er ikke feil om de du har hjemme kun er i sort. Festsko som også kan brukes til hverdags for å få jeanenen til å se litt mer rå ut er en fin investering- og faktisk trenger ikke skovalget bli så kostbart.  Sandvika har et stort utvalg av skobutikker med sko i alle segemneter og prisklasser. Disse er fra Zara,

envelope_seol_sandvika

STRIKKEGENSSEREN Høst betyr grov strikk, men fortsett gjerne med de lyse fargene. En høyhalser eller en god strikk er alfa omega når kulden kommer, og fin å kombinere til både hjemme, ute og innebruk. Seoul-genser fra Envelope1976 hos Kiman.

_HGL0958

ØNSKER smykkedrømmer fra Ole Lynggaard Copenhagen, hos David Andersen på Sandvika Storsenter. Flere favoritter er merket i butikken.

Skjermbilde 2019-09-03 kl. 00.07.07

SUIT UP: Gi dressen et feminint løft i kombinasjon med silke eller gullsmykker. Gå for en blazer i cord i en farge du garantert ikke har i dress fra før, eller gå for burgunder, eller brun. Nina i cord-dress, undertegnede i auberinefarget Monte Carlo jacket og Pfeiffer pants fra Kiman.

_HGL1315(1)

FUKT:  Tørr vinterhud kommer raskere enn man tenker etter en sommer med naturlig glød. Husk at fukt og rett pleie er viktig, i fkombinasjon med trening.