Search
  
Envelope_mazda_annonse-celine

On the road again

                                                                                                 annonse

For dere som har fulgt samarbeidet med Mazda de siste månedene, har dere kanskje fått med dere at jeg denne uken har vært på langkjøring til Sverige og begynner å få kontroll på kjøringen. Jeg tilbragte over 6 timer bak rattet, inn og ut på motorveien og via små svingete landeveier. Det er i trafikken man lærer, og på langtur er det spesielt viktig med et langt og våkent blikk, følge med på sidespeil og ikke minst skilt- slik at du kan planlegge kjøringen på best mulig måte.

Den største utfordringen de siste månedene har vært tid, fordi jeg har tilbragt store deler av februar og mars på jobbreise i utlandet- men nå er jeg intensivt på veien igjen, og tar lappen med Mazda.

Sist jobbtur jeg var på, var til Japan, der Mazda har sin opprinnelse. Mazda CX-3 er en crossover med automatgir, den er lett og komfortabel å kjøre og jeg gleder meg til jeg får muligheten til å kunne kjøre uten å være avhengig av andre.

Forrige uke var de langkjøring til Sverige, denne uken blir det fokus på teori og bykjøring. Selv om jeg enkelte ganger angrer bittert på at jeg ikke begynte å kjøre tidligere, kan jeg i alle fall si til dere som er i samme situasjon som meg- det er aldri for sent. Følg meg på veien via instagram @celineaagaard_ og via snapchat @celineaagaard

Envelope by Celine Aagaard Photo Emil Sollie

envelope_mazda_celineaagaard

Klar for langkjøring til Sverige med Mazda.

envelope_celineaagaard_mazda

På veien igjen med Mazda, og siste innspurt.

On the road again with Mazda.

envelope_celineaagaard-mazda

I samarbeid med Mazda kjører jeg opp denne sommeren.

ENVELOPE_CELINE_MAZDA
Envelope_mazda_celineaagaard
envelope_celineaagaard_mazda