Search
  
Envelope_forever_FL_eyevream

BEAUTY: 4 new key products for your skin

ad/annonse

Alt vi foretar oss i hverdagen merkes på huden, og nettopp derfor er det viktig å gi den pleie fra vi står opp til vi legger oss.  Forever lanserer nå en avansert hudpleieserie som både pleier, gir fukt og beskytter huden sommer som vinter. Med faktor, Aloe Vera og uten parfyme.

Envelope by CELINE AAGAARD

Hvordan velge riktig øyekrem, ansikstskrubb, dagkrem eller ansiktsvann? Les mer om noen av våre nye favoritter her som både stabiliserer ph-balansen i huden, er mild og gir en smidig myk hud hele året.

FL_Day Lotion_Styled v1_Final_rc

Skal du velge dagkrem er det viktig å passe på at kremen både pleier, gir fukt og beskytter huden din mot skadelige uva-og uvb-stråler. Protecting Day Lotion fra Forever er en dagkrem med solbeskyttelse, spf 20, den inneholder Aloe Vera, pleiende oljer som ikke tetter porene, samt vannmelomekstrakt, karragentag og snøsoppekstrakt. Kremen påføres hver dag etter du har renset huden, både i ansiktet og på halsen, hele året. For mange kan solbeskyttelse være synonymt med sommeren, men vintersol skader huden like mye. Forever Protecting Day Lotion kommer i en enkel forpakning med en pumpefunksjon, der du pumper ut vakumet, og som ikke skal vris.

FL_Eye Cream_Styled v1_Final_rc

Awakening Eye cream - dette er en nydelig øyekrem, som kommer i en perfekt størresle som er enkel å ha med seg på tur.  Aloe Vera er hovedingrediensen, og kremen har en konsistens som er lett å påføre og føles avkjølende å påføre. Se mer her.

IMG_8127(1)

Øyekremen Awakening Eye cream fra Forever er en av mine nye personlige favoritter.

FL_Exfoliator_ Styled_V1_Final

Det finne smange gode kroppsskrubber, men det er vanskelig å finne en god ansiktsskrubb. Smoothing Exfoliator fra Forever Living er en god og frisk skrubb, som skal påføres med kjærlighet  2 til 3 ganger i uken. Den dufter friskt, og inneholder enzymene papain og bromelains om er utvunnet av papaya og ananas.

FL_Toner_Styled v1_Final_rc_CS

Alt vi foretar oss i hverdagen merkes på huden, og den blir ofte gusten, grå og ikke minst tørr etter mange timer foran en skjerm på jobben, eller etter flere timer på reise. Lyder kjent? Balancing Toner fra Forever er et pleiende mildt produkt, med Aloe Vera som hovedingrediens, og passer alle hudtyper. Den inneholder verken parfyme eller alkohol, noe som gjør denne til en personlig favoritt- samtidig som at den inneholder hvit te, som virker styrkende og oppstrammende. Den kan brukes to ganger om dagen, og påføres etter rens- for å fjerne eventuelle rester etter renseproduktet ditt og for å lukke porene. Toneren gjør huden myk, glatt og virker beroligende på huden.

IMG_8131(1)

Dagkrem og skrubb på plass på baderomshyllen.