Search
  
envelope_hair_sebastian_wetlook

How to get the best wet look this summer

ad

From the beach to the nighclub. Beach look is not about waves this summer. Jonas Helland, hairstylist at Sebastian Professional gives you the best styling tips. Here is how to get the hottest wetlook that last all night long.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

Wet look er alltid en en hit om sommeren. Det skal se ut som du kommer rett fra en dukkert på stranden, sier Jonas Helland, hårstylist for Sebastian Professional og frisør hos Betong. 

Looken er lett å få umidellbart etter et bad, men hva så når håret tørker? Og hvordan skape wet look om man ikke er på stranden, og vil at looken skal vare?

Envelope_celineaagaard_hair_wetlook

- For at en wetlook skal holde hele dagen er det viktig å retningsføne. Jeg sverger til å spraye Texture Maker i bunn og retningsføner deretter med en kam. Dette er viktig for og få en god base og at håret blir tørket i den retningen det skal ligge resten av dagen.

FullSizeRender(113)

Deretter kan en bruke enten Liquid Steel som en en kraftig gelé, men som ikke stivner med en gang så en har mulighet å forme med den før den blir helt stiv.

envelope_jonashelland_hair

Produktene er avgjørende for både hold og ikke minst at nordisk hår ikke vil føles fett og tungt, sier Jonas Helland.

sublimate_sebastian_envelope

- Ett annet produkt jeg svermer til er Resintek. Dette er ett produkt som kan minne om flytende bivoks. Det er veldig glansfullt og genialt å skulpturer med, det er godt hold men blir ikke stivt som en gelé.  I lengdene bruker jeg Sublimate, en finishing creme som trekker godt inn i håret.

FullSizeRender(114)

Et tips er å spraye ganske mye Shine Define så håret ble fuktig og så "låse" håret ved at en føner produktet tørt.

envelope_wetlook_celineaagaard

- Sublimate er et fantastisk produkt til typisk tynne nordiske hår, det blir ikke tungt eller vil føles fett i håret. Dette produktet roer ned lett brus og samler håret, tipser  Jonas Helland.

envelope_wetlook_sebastian_hair

Wetlook er den hottesten beachlooken denne sommeren, og en klassiker som ikke går av moten, selv når vinteren kommer.

envelope_hair_wetlook_dry

Hemmeligheten bak en god styling, ligger ikke bare i produktene. Sørg for å ta deg tid til å føne håret - det gir den optimale frisyrer som vil vare også når du skal ha wetlook.