Search
  
Envelope_forever Aloe Vera Gel smoothie (3)

Forever Aloe Vera smoothie bowl

ad/annonse

Det er lite som kan måle seg med en grønn start på dagen, men hva med å legge inn en grønn pause midt på dagen, med en velsmakende Aloe Vera smoothie bowl?

Det både smaker godt, og gjør godt.  Dessuten er det enkelt å tilbrede. Forever Aloe Vera Gel har vært en personlig favoritt i mange år, og konsumeres både som ren juice, i smoothies og brukes aktivt i matlagingen her hjemme i hagebyen. For meg er gode rutiner viktig i en hektisk hverdag, og jeg har også med meg Aloe Vera to go når jeg er på reise. Visste du flere millioner verden drikker Aloe Vera Gel hver dag? 

Min nyeste favoritt er Aloe Vera smoothie bowl, med frisk smak av mynthe og avokado. Jeg deler oppskriften på Aloe Vera Smoothie bowl med Forever Aloe Vera, samt 3 forfriskende oppskrifter med Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches. 

Aloe Vera Gel smoothie (1)

En Smoothie bowl kan enklest lages i en blender, og dette trenger du. 

½ dl Forever Aloe Vera Gel™ ½ avokado ½ agurk 1 stilk selleri ¼ ananas 1 dl spinatblad. Smak til med lime og mynte. Tilsett vann for å få ønsket konsistens. Personlig liker jeg fyldige smoothier, men dette velger du helt selv.

Aloe Vera Gel smoothie (2)

Smak til med lime og mynte, og bruk det som pynt. Du kan også drysse chia frø over.

61XDCBD6wdL._SX466_

Forever Aloe Vera Gel Den klassiske Forever Aloe Vera Gel har fått ny, forpakning, og er fortsatt en favoritt.  I dressinger og smoothier kan du også bruke Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches.

Her er 3 oppskrifter jeg kan anbefale.

½ dl Forever Aloe Berry Nectar™ ½ dl bringebær ½ dl blåbær ½ dl jordbær ½ dl kokosdrink ½ dl

2 dl Forever Aloe Peaches™ 3 fryste bananer 1 mango 1 finrevet gulrot 1 ss limejuice

Forever Aloe Peaches™ ¼ ananas 1-2 gulrøtter ½ sitron Smak til med ingefær og chili