ad/ambassadør for Supernature
Grønn kål, spinat, selleri og avokado er et must i en grønn salat, men har du prøvd grønn salat med klementiner og drue? Skal du lage en grønn salat med fruktig syrlig smak bør du våge å eksperimentere litt. Det er enkelt, og smaker veldig godt. Bruk mandariner, druer og epler for å gjøre den grønne salaten mer spennende, bytt ut de røde cherry tomatene med gule, og i stedet for å lage dressing, har du i en skje med Okinawa omega cold pressing oil og strør litt Himalaya salt over. Du trenger ingen dressing når du har i Okinawa Omega- den økologiske kaldpressede oljen er ikke bare et sunt alternativ, men gir salaten en frisk smak av sitron, lime og appelsin.
1/2 grønnkål /kale
1 pakke med salat / Salad
1 eple / 1 apple
1 agurk/ 1 cucumber
3 klementiner eller mandariner /clementines
1 selleri/Celery
1 avokado /1 avocado
1 pakke med gule cehrry tomater / 1 pk yellow cherry tomatoes
2-3 t-skjeer med Okinawa Omega olje fra Aman Prana
Himalaya Salt fra Supernature strøs lett over med litt pepper
Fakta: Okinawa gjenomppretter omega 3,6-balansen. Du kan bruke den både til både voksne og barn. En t-skje i ditt måltid gir tilstrekkelig med linolsyre og alfalinolensyre. Okinawa Omega innehodler naturlig mye vitamin E og Karotiner, Okinawa omega får du kjøpt i din helsekostbutikk.
Himalayasalt fint:Uraffinert havsalt fra Himalayafjellene-utvunnet for hånd. Kan tilsettes både drikkevann, og som smaksforsterker i mat. Kan også brukes som badesalt.
Good to know: Okinawa omega recovers the omega 33,6 balance. Use as much you like for him, her, for baby or a 100 year old.1 teaspoon gives you sufficient alpha-linolenic acid and linoleic acid. It naturally contains a lot of vitamin E and carotenes to protect omegas in your body against oxygen and heat,
Comments