Homemade Pumpkin & Carrot soup is the way to impress your girlfriends on Halloween. Envelope gives you the best recipe for fashion lovers and Celine Aagaard shows you how to make pumkin soup Louis Vuitton style.
Photo Celine Aagaard
Mote og mat går hånd i hånd og Envelope serverer deg årets spicy gresskarsuppe. Du trenger bare gresskar, gulrøtter, lime, løk, hvitløk, olivenolje, koriander og chili. Dekorer gresskaret med valgte logoer eller mønstre. Her er oppskriften om noen har lyst å prøve. Ganske enkelt og smaker veldig godt.
1 gresskar
en bunt gulrøtter
1 løk
2 hviløksfedd
1 ss ingef@r
1 rød chili
en halv grønn chili
3 ss olivenolje
1 ss himalaya salt eller vanlig havsalt
1 bunt frisk koriander
1 lime (press ut saften)
15 dl grønnsakskraft av 4 buljonger (feks 2.grønnsaksbuljongterninger og 2 kyllingbuljonger
Slik gjør du: Del gresskaret i to og ta ut alle gresskarkjernene av kjøttet. Del så gresskarkjøttet og ha det i en gryte sammen med opphakket, hvitløk, løk og chili. Rør i noen minutter før du har i buljongen ( som du har hatt i en annen gryte) og kraften av en lime, samt frisk koriander og opphakket gulrøtter. La koke i 20 minutter, før du bruker stavmikser
Comments