Er du klar for å starte grillsesongen med klassikere servert på en ny og spennende måte? Ny favoritt for store og små er tropiske hamburgere med salmalaks, avokado og mango, servert med Hatting glutenfrie hamburgerbrød med delikate sesamfrø som har en god nøtteaktig smak. For oss er det viktig å lage kvalitetsmat alle kan spise uavhengig allergier- og vi serverer varianter for alle behov og ganer. Ettersom nær familie og venner med barn som ofte er på besøk har glutenallergi, er glutenfri bakst blitt et naturlig valg for oss til alle middager både om sommeren og vinteren. Dessuten er konsistensen oftest bedre. De glutenfrie hamburgerbrødene er saftige og smaken veldig god.
Hamburgerbrødene kommer i en forpakning med fire burgerbrød, og vi har laget et forslag til handleliste der valget av grønnsaker er essensielt. Mango passer veldig godt til laks, og i stedet for å velge tradisjonelle burgere har vi valgt å bruke salma laks, som er stekt eller grillet lett. For de som ikke spiser fisk eller kjøtt, anbefales en vegetarvairant med grillet squash, cherrytomater, feta og avokado- eller rødbetburger.
Kjøp grillspyd og bruk dem som pynt for å gjøre det mer spennende og lekent.
Hatting Glutenfri Hamburgerbrød er et av produktene i en serie på fem som inkluderer glutenfrie pitabrød, rundstykker og pølsebrød. Bli inspirert av våre vegetarburgere og tropiske fiskeburgere under bildene, og få tips til vår greske pita her.
Sjekk også ut mer her
Comments