Search
  
Envelope_

How to make tropical fish & veggie burgers

Er du klar for å starte grillsesongen med klassikere servert på en ny og spennende måte? Ny favoritt for store og små er tropiske hamburgere med salmalaks, avokado og mango, servert med Hatting glutenfrie hamburgerbrød med delikate sesamfrø som har en god nøtteaktig smak. For oss er det viktig å lage kvalitetsmat alle kan spise uavhengig allergier- og vi serverer varianter for alle behov og ganer.  Ettersom nær familie og venner med barn som ofte er på besøk har glutenallergi, er glutenfri bakst blitt et naturlig valg for oss til alle middager både om sommeren og vinteren. Dessuten er konsistensen oftest bedre. De glutenfrie hamburgerbrødene er saftige og smaken veldig god. 

Hamburgerbrødene kommer i en forpakning med fire burgerbrød, og vi har laget et forslag til handleliste der valget av grønnsaker er essensielt. Mango passer veldig godt til laks, og i stedet for å velge tradisjonelle burgere har vi valgt å bruke salma laks, som er stekt eller grillet lett. For de som ikke spiser fisk eller kjøtt, anbefales en vegetarvairant med grillet squash, cherrytomater, feta og avokado- eller rødbetburger.

Kjøp grillspyd og bruk dem som pynt for å gjøre det mer spennende og lekent.

Hatting Glutenfri Hamburgerbrød er et av produktene i en serie på fem som inkluderer glutenfrie pitabrød, rundstykker og pølsebrød. Bli inspirert av våre vegetarburgere og tropiske fiskeburgere under bildene, og få tips til vår greske pita her.

Sjekk også ut mer her

IMG_1854

Forslag til innkjøpsliste: Hatting glutenfrie hamburgerbrød med sesamfrø, grillspyd, salatmix, grønnsaker, laks og feta.

IMG_1870

Grillspyd er ingen nødvendiget for å servere hamburgere, men bruk dem som pynt for å gjøre det mer spennende og dekorativt for gjestene - samtidig holder du fyllet på plass.

IMG_1888

Tropisk fiskeburger dandert med agurk og mango, sesamfrø, urter, avokado og chilisaus.

envelope_hatting_burger

Passer å servere både inne på en regntung sommerdag- eller til grillselskapet.

IMG_1851

Ettersom nær familie, og venner har cøliaki og intoleranse for gluten, velger vi Glutenfri bakst. Nå når grillesesongen er i gang går vi for hamburgerbrød fra Hatting, som er saftige og gode og glutenfri. Hamburgerbrødene kommer frosne, og tilberedes best ved å varmes i folie i ovnen.

IMG_1872

Du kan enten la gjestene fylle sine egne glutenfrie hamburgerbrød etter eget ønske, eller servere hjemmelaget "hamburgere" etter gjestens ønske. Gå for vegetar, fisk- og/eller en klassisk hamburger med tilbehør.

IMG_1909

For oss er det viktig å lage mat alle kan spise uavhengig allergier. Ny favoritt for store og små er tropisk hamburger med salmalaks, avokado og mango, servert med Hattings glutenfrie hamburgerbrød. 

IMG_1901
envelope_pantone_fishburger_hatting_glutenfri