Search
  
Envelope_card_photoknudsen

Make your personal christmas card

                                                              annonse/samarbeid med FotoKnudsen

Jeg elsker jul, og ikke minst elsker jeg førjulstiden. Sitte foran peisen, i joggebukse og ullsokker, lage lister over hvem man skal kjøpe gaver til og ikke minst lage liste over hvem man skal skrive julekort til. Jeg er oppvokst i en familie som har lang tradisjon i det å skrive julekort- og da snakker vi naturligvis personlige julekort. Ikke kort som er ferdigtrykket med god jul, og med motiver som er upersonlige. Men kort med egne fotografier- enten som du selv har tatt eller med bilde av de som står deg nær. Og det beste av alt? At det både er enkelt og billig og du får lekre egen designede kort for en billig penge.

Minnene fra da mamma skrev alle 100 kort for hånd har gjort inntrykk, derfor betyr nettopp denne tiden mye for meg.  At vi i vår digitale verden ikke bare sender kort på epost og sms synes jeg er veldig hyggelig, og forrige uke designet jeg 5  ulike kort hos FotoKnudsen - alle med delikat matt overflate - dobbelsidig med god plass til å skrive hilsen i. FotoKnudsen er blitt kåret til best i test på julekort og har i tillegg til en egen designet mal- 138 designmaler- slik at du kan lage julekortet akkurat slik du vil. Dessuten tar det ikke mange dager før du har bestilt kortene før du har dem i posten.

Det blir ingen ferdigutfylte kort i år- selv om det også er en genial måte å fortelle slekten om hva som har skjedd det siste året- men nei, i år blir alle kortene personlige- og kategorisert. Et kort til familien og nærmeste venner og faddere. Et kort til mine beste venninner, et kort til samarbiedspartnere og et til kollegaer. Mine jobb-forbindelser og kontakter får ikke bilde av sønnen min i posten, og familie får ikke et stilistisk motekort for å si det sånn.

Se alle de fine kortene du kan lage hos FotoKnudsen her

Det er flere fine tilbud på julekort om du er raskt ute, hos FotoKnudsen finner du også andre personlige ideer til julegaver, som lerrett, kalender og fotobøker.

Legger du igjen en kommentar her kan du også vinne gavekort fra FotoKnudsen på 500 kroner. Lykke til- og nyt førjulstiden.

Envelope_card_fotoknudsen

Jeg valgte å lage 5 ulike kort, alle med egne bilder, og ulikt uttrykk og form. Alle med matt overflate, dobbelsidig slik at man kann skrive sin personlige julehilsen til venner, kontakter, familie og samarbeidspartnere. Foto Knudsen har 138 designmaler om du ikke vil ha ditt eget design.

Envelope_christmas_card_home

Julestemning i huset, med julekort som er klare til å skrives, innkjøpt juletre med fjær.

Envelope_celineaahaard_cards

Juleverkstedet startet tidlig i år, men ingen ting er som førjulstid- Jeg har faktisk vært opptatt av julekort og startet med julestri tidlig i alle år. Jul skal være hygge, og det skal ikke bære preg av stress når man skriver kort.

Envelope_christmas_card

Helgens juleverksted er i gang. La deg inspirere og lag dine egne jukekort du også.