Search
  
envelope_hair_trend

BEAUTY: What to do with your hair this spring?

ad/ i samarbeid med Sebastian Professional

70-talls retro, og dagen-derpå-hår. Akkurat nå inspireres vi av Farrah Fawcett og er klar for bølger og glamorøst festivalhår. - Krøller kommer nok aldri gå av moten, det er mer hvordan de skapes, sier Jonas Helland, frisør og hårstylist hos Sebastian Professional.

ENVELOPE BY CELINE AAGAARD

-Håret for sommeren betyr bevegelse og tekstur. Ikke direkte krøller, men tenk deg krøller dag to. Det skal være enkelt, avslappet og kult, sier Jonas Helland til Envelope.no.En kan ha store, små, definerte, eller bare lett tekstur skapt med forskjellige varmeverktøy. Trikset med krøller på flatt nordisk hår er preppen, sier Jonas.

Skjermbilde 2018-05-02 kl. 23.59.21

Veldig mange begynner og krølle håret uten produkter, og sprayer krøllene med hårspray etterpå, da ender det ofte med at krøllen bare ramler ut etter en stund. Det er veldig viktig og føne inn noe form for prod i håret før en begynner å lage krøller.  Skum, texturespray eller føngele anbefales. Dette gjør at krøllene holder mye lengre, forklarer Jonas.

Skjermbilde 2018-05-06 kl. 18.09.37

Looken skapes ved at jeg føner i Texture Maker i fuktig hår, bruker børste og føner det glatt. Håret blir da mye hold i, men ikke seigt. Deretter bruker jeg stylingjern og lager krøller. Jeg deler det inn i horisontale passeer, setter styligjernet på håret horisontalt for så nesten umiddelbart vri til vertikalt for så og vri jernet så du lager en krøll. Dette for å unngå volum i bunn.

Skjermbilde 2018-05-06 kl. 17.51.33

Håret i front krøller jeg bakover, og da neste passee vrir jeg forover, så jeg tar ca annenhver pasee forover og bakover på hele hodet. Dette for og ikke få tydelige merker og for en mer tilfeldig krøll.

Skjermbilde 2018-05-06 kl. 17.54.18

Etter hver krøll sprayer jeg litt hårspray. Når jeg er ferdig bruker jeg Drynamic og klemmer lett i krøllene. Drynamic fra Sebastain er en tørrsjampo som gir tekstur og brukes i røttene. Gre gjennom for tørrsjampoeffekt. Spray i lengder om du ønsker tekstur. Spray gjerne i fuktig hår og føn på for hold og tekstur.

Skjermbilde 2018-05-06 kl. 18.24.45

Texture Maker sprayes i fuktig hår, fønes for tekstur og gir lett tråhet. Gir godt med hold. Kan og brukes for og få volum i bunn, sier hårstylisten.

Skjermbilde 2018-05-06 kl. 18.08.20

Shaper Zero Gravity: Er en lett hårspray som ikke drysser eller blir seig. Kan jobbes med lag på lag og er veldig fin til tynne nordiske hår.

IMG_4017
IMG_4129