Search
  
ENVELOPE_BANGOLUFSEN_TV

BeoVision Horizon from Bang & Olufsen

 ad

Its` all about Flexible Living- og endelig er det kommet en høykvalitets design-TV for moderne hjem som enkelt kan rulles fra rom til rom for den optimale underholdningen både dag og natt. Og nå i helgen ble drømme-TV-en med oss hjem.  Med BeoVision Horizon fra Bang & Olufsen har vi endelig fått muligheten til å kunne se på kvalitetsskjerm med optimal lyd fra andre steder enn bare loungestolen og sofaen -  og surfing som tidligere er blitt strømmet via en liten Iphone, kan nå nytes med bølgebrus på soverommet før en god film.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

IMG_0425

Vi kan strømme filmer, bilder og musikk direkte til vår BeoVision Horizon fra mobilen, grunnet den integrerte google cast-teknologien.  Det går mye i surf her i heimen, og med den gode lyden føles det nesten som om bølgene slår rett utenfor.

Envelope_bangolufsen_celineaagaard

TV-en har optimalt bilde, og meget god lyd - den kan også forsterkes ved å koble til et wireless anlegg. TV-en har automatisk bildeoptimering i forhold til lysforholdene i rommet- noe som gjør den en total plasseringsfrihet. Derfor er dette blitt en favoritt hos vår 7-år gamle sønn, som både liker å se filmer og spille.

envelope_bangogolufsen

BeoVision Horizon er en klassisk minimalistisk Bang & Olufsen TV, designet av Torsten Valeur, den kan monteres på vegg for et delikat og enkelt uttrykk, men på hjul som kan roteres 360 grader har du et titalls flere valgmuligheter for hvor du vil se på Tv. Tv-en kommer i 48 og 40 tommer.

IMG_2060

Til din BeoVision Horizon kan du kjøpe kompatible stativ som hjulstativ, staffeli og veggbeslag. På hjul kan den enkelt trilles fra rom til rom- noe vi synes er helt genialt.

IMG_0424

Bildekvaliteten er fantastisk, og tilfredsstiller behov hos flere generasjoner i huset.

envelope_tv_kvalitet.

Vi har tidligere aldri hatt Tv på soverommet, men med BeoVision Horizon from Bang & Olufsen har vi nå mulighet til å se tv også her, enten en tidlig morgen med sønnen eller en sen kveld med en spennende TV-serie.

IMG_2062

Designet er enkelt og elegant, og er enkelt å trille.

IMG_0580
IMG_2051
IMG_0429
IMG_0577
IMG_0582
IMG_2069