Search
  
Envelope_batiste_hår_CelineAagaard

No more bad hairdays

                                                            annonse /samarbeid

Med nordisk flatt hår er det ofte håret blir livløst og kjedelig i løpet av dagen. Jeg er ikke av typen som bruker masse produkter i håret mitt, men et produkt jeg har brukt fast i lang tid er tørrshampoo fra Batiste.  Jeg husker jeg ble introdusert for tørrshampoo da det første gang kom på markedet og tenkte- dette er helt perfekt for meg som egentlig er for lat til å bruke lang tid til hårstyling. Tørrshampoo er enkelt å bruke, og ikke minst genialt om man skal gi håret et lite løft eller litt volum i løpet av dagen og kvelden, eller om man skal kvitte seg med luesveis nå som det begynner å bli kaldt ute. Batiste gir både glans, volum og hold på en to tre.

Tørrshampoo og kam er to ting jeg alltid har i vesken, enten jeg er hjemme, på reise, på arrangemneter eller om jeg er på fest. I en travel hverdag er det sjelden jeg rekker å ta meg en dusj før et kveldsevent, det samme gjelder når jeg er på reise, under moteuken eller på dagstur. Da jeg holdt vip-shoppingkveld hos Lindex forrige måned og kun reiste på dagstur og uten bagasje ble Batiste redningen etter flyuren før jeg gikk på scenen i både Trondheim, Stavanger og Bergen.

I uke 44 og 45 får du 25 % på Batiste hos Lindex. Både på de store beholderne og veske-størrelsen. Batiste kommer i flere varianter. I tillegg til originalen clean & classic som tilhørere Core range- kommer Batiste Heavenly Volume, Light & Blonde, Medium og Mørk brunette. Disse gir en antydning av farge, og dekker også ettervekst.

Stylingproduktet er enkelt å bruke - husk å holde flasken 20 cm fra hodebunnen, spray inn i røttene og masser produktet med fingertuppene. God hårdag!

No more bad hairdays

Envelope_batiste_dryshampoo

Partyklar på en to tre med Batiste dry shampoo. Min nye favortt light&blonde får du 25% på om du handler hos Lindex denne uken.

Envelope_dryshampoo_hair

Husk å spraye ca 20 cm fra hodebunnen. Bruk fingertuppene til å style håret ditt fra røttene.

Envelope_batiste_hair

Du trenger ikke vaske håret ditt hver dag. Velg en tørrshampoo fra Batiste som passer best for ditt hår. Tørrshampooen fra Batiste kommer blant annet i disse tre variantene.  Light & blonde hår, Heavenly Volume og Medium Brunette.

Milan_SS16_Fashion_Week_Street_Style_27_09_2015_00363 2

In Milan during Fashion Week, shot by Stylestalker.

IMG_4316

In my Valentino - ready for  a quick fix before tonights party.

Envelope_batiste_dryshampoo

I uke 44 og 45 får du 25% rabatt på ALLE Batiste produkter hos Lindex.

Skjermbilde 2015-09-18 kl. 20.44.58 3

During New York fashion Week, on my way to DKNY