Search
  
Skjermbilde 2019-01-23 kl. 18.40.39

MAN BEAUTY Multitasker, Player or a Hero?

ad/ annonse

Er du lei av at typen alltid tar dine hårprodukter og som aller helst vil ha alle behov dekket i en flakong? Nå har Sebastian lansert en serie bare for han. Seb Man er for multitaskeren som både vil dufte bedre og se bedre ut -og ikke bli kategorisert. 

Envelope by CELINE AAGAARD

HAM_Key_Visual_with_Logo2

Sebastian lanserer SebMan, the grooming line for the undefinerable man. For menn som nekter å bli kategorisert. Kan du, Jonas Helland kjapt fortelle litt om serien - du som, har testet den i praksis.

SebMan er en serie for menn som ikke vil bli satt i bås. Mange av nåtidens menn har ikke bare f.eks en jobb som har vært veldig vanlig tilbake i tid, nå kan de være både fotograf/blogger/modell og da har de ofte opptil flere stiler. Det er her SebMan kommer inn, og derfor dem sier den passer til nåtidens mann som er undefinerable.
Og da har vi en serie som er på totalt 12 prod. fordelt på hair care, styling og grooming.  With guarana extract and a stimulating scent of bergamot and pink pepper for a vibrant.

envelope_sebastian:_hair
Multitasker kan både brukes som shampoo, såpe og etter barbering om jeg har fortstått det rett. Dette må jo være det ultimate produktet.
Multitasker er en 3in1 produkt. Den kan du bruke til hår, skjegg og kropp, passer til mannen i farten. Så istedenfor og ha skjeggshampoo og bodywash og hårshampoo, så får du nå det ultimate produktet med alt i ett. Det skal være raskt og enkelt.
IMG_2991++
Dine topp 3 personlige favoritter fra SebMan?
Multitasker: jeg er ett B-menneske og liker og sove om morningen, da passer dette perfekt for meg. Jeg har og skjegg og slipper da og styre med egen skjeggshampoo. 
The Player: En gelé, elsker produkt som kan brukes i både fuktig og tørt hår. Jeg personlig bruker den i håndkletørt hår og føner på den, så kan jeg bruke en liten «dråpe» i tørt for og definere frisyren 
The Gent: En aftershave balm, fuktighetsgivende og lett avkjølende etter barbering. Kan og brukes som daglig fuktighetskrem i ansiktet.
HAM_Key_Visual_with_Logo6
Hvilket produkt andbefales for den som ikke orker mange produkter og ønsker å holde sveisen hele dagen.
Da vil jeg anbefale både The Sculptur og The Hero. The sculptur er en matt clay som gir godt hold, men ikke blir stiv. Den kan brukes i fuktig hår og la den lufttørke, eller i tørt hår. Og håret kan omformes gjennom hele dagen. Perfekt nå i luesesongen, form frisyren på nytt. 
The Hero er en flytende gelé, men heller ikke denne blir stiv i håret. Den gir ett litt mer glansfullt uttrykk, også denne i både fuktig og tørt hår. Perfekt til både kort, lengder og bølgete/krøllet hår
HAM_Key_Visual_with_Logo
Hvilke hårtrender ser vi for menn denne sesongen?
Trender skifter jo så fort nå, så her er vi mer opptatt av at hver person skal finne sin stil. Forsatt er det veldig inn med skinfade. Det er og en stil som passer perfekt for dem som begynner bli tynn på toppen, en får da en illusjon om mer hår når en får en skinfade. 
Denne trenden har jo vært lenge og kommer nok til og vare, men ser og litt mer hår kommer mer og mer. Gjerne litt sånn 70 talls inspirert, trenger ikke være super stylet.
9A8EF7EA-A5C9-42D1-ABEE-4095D2D7DBDE
Og hva med groomingen?

Vi har også kommet med grooming, det er jo veldig i tiden med barbering. Her har vi 3 produkter. En shaving creme, aftershave balm og en skjegg olje. Shavingcremen skummer du opp med litt vann og påfører før barbering. Ett lite tips er om du har grovt skjegg er og ta godt varm vann på huden og ta noen dråper med The groom og la den virke litt før du påfører shaving creme, det vil mykgjørende skjegget og gjør barberingen lettere. The groom er og fin til og bruke i skjegget daglig. Fin glans og former skjegget.