Search
  
Envelope_beauty_win_vinn_konkurranse_CelineAagaard

Vinn Celines beauty favoritter til en verdi av 3000

 annonse /samarbeid med Blivakker.no

Vinn mine Beauty favoritter her Blivakker.no 

Jeg har noen faste beautyfavoritter som jeg alltid kjøper igjen og igjen, og denne helgen kan du vinne alle de eksklusive produktene jeg har plukket ut fra et av mine favorittnettsteder Blivakker.no. I samarbeid med Blivakker.no gjør Envelope Beauty for første gang en stor giveaway der du kan vinne mine favoritter til en verdi av 3000. Bli Vakker fører alle mine duftfavoritter fra Gucci og Calvin Klein til økologiske must-haves fra Eos, Ren og Glo Minerals. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på konkurransen og nyhetsbrevet ved et klikk her.

* Gucci Guilty - Eau De Toilette 50 ml En sexy duft med hjertenote fra fersken, syrin og toppnoter av mandarin og rosa pepper. Denne har brukt i lang tid, og er alltid med på reise.

*Bare Escentuals -original Foundation spf 15 En mild. myk og naturlig foundation som gir deg en jevn farge og dekker skader fra sol og adre ujevnheter.

*Eos- clear Lip Balm Stick Vanilla Bean En personlig økologisk favoritt full av antioksidanter, rik på e-vitamin og Sheabutter. Den er delikat, gir fuktige og myke lepper og dufter sykt godt. Kommer også i Sweet Mint som er min andre favoritt.

* Calvin Klein CK Be Eau De Toilette Unisex En sporty duft du kan dele med din bedre halvdel.

* Calvin Klein CK one Deodorant Jeg har generelt stor sans for unisex-produkter og dette er intet unntak. Perfekt til hverdagsbruk, og sammen med duften over.

* Ren - Guerande Salt Exfoliating Body Balm- den perfekte body scrub, som er 100%naturlig fri for parabener, og fri for syntetiske dufter og farger. Den fjerner døde hudceller og gir fukt og glød.  Kan enten masseres inn åpå tør hud før den skylles av, eller påføres i dusjen,

* GloMinerals-gloBrightener Highlight Concealer Light En highlighter og concealer i ett - praktisk å ta med seg i vesken på jobb og på fets.  Skjuler ujevnheter men kan også highlighte øyne, lepper og kinnben. 

* Blax transparente hårstrikker er hårstrikkene som er skånsom for håret og kåret til verdens beste hårstrikk. Perfekt hvis du har nordisk, tynt hår som meg, og genial på trenig, for deg som svømmer og for barn.

* Lancome Hypnose Star Mascara Black  Jeg har brukt Hypnose-maskaraen i lang tid, og liker at kosten bygger volum, og lager en fin vipp.

Shelas Flat Top Foundation Brush Denne kosten kan brukes til alle typer pudder, og er enkel å bruke til påføriong.

I samarbeid med Blivakker kan du vinne mine favoritter - til en verdi av 3000 kroner. Alt du trenger å gjøre er å meld deg på konkurransen jeg har i samarbeid med Blivakker.no her

Lykke til og god helg.

Envelope by Celine Aagaard

Envelope_CelineAagaard_blivakker
Envelope_vinn_ CelineAagaard

Alle disse produktene kan bli dine.