Search
  
IMG_1923

Are you focused?

                                                                                              annonse/samarbeid

Når man er mye på farten er det viktig å få i seg nok vitaminer. Energien synker fort i løpet av en dag om du ikke selv husker på å lade batteriene.  Når jeg vet at jeg har intense dager med shoot og oppdrag, og få spisepauser, har jeg alltid med vitaminpåfyll i ulike former. Som da jeg hadde heldags shoot i går. Vitamin Well er en av mine favoritter, og seks av smakene har ulik effekt. Noen drikker jeg nesten mest for smakens skyld. Reload er super etter en joggetur, mens Drive er perfekt når vi er ute og kjører bil- og også jeg som passasjer får beskjed om at jeg ikke må sovne i setet.  Vitamindrikkene fra Vitamin Well er kun tilsatt fruktsukker og inneholder 4,2 fruktsukker per 100 ml. Drikkene er friske på smak og inneholder et godt tilskudd vitaminer. Det er samtidig viktig med et variert grønt kosthold som er grunnlaget til en sunn livsstil. Her er litt om mine 6 favoritter:

FOCUS

Vitamin Well Focus er perfekt når man trenger å være fokusert, enten det er på jobb, skole eller hjemme når du skal foreberede et større prosjekt eller foredrag. Focus er en av mine favoritter, den inneholder vitamin B3, B5, B12 og C som alle kan bidra til mindre trøtthet og utmatting. 

RELOAD

Vitamin Well Reload med lime og sitronsmak er den perfekte vitamindrikken for å lade batterier, og fin etter trening. I tillegg til vitamin D inneholder Reload også vitamin B3, B5, B12, vitamin E, folsyre og biotin.

EVERYDAY

Vitamin Everyday er en perfekt vitaminrik drikke for deg med en hektsik timeplan. Everyday inneholder 7 vitaminer, blant annet vitamin B3, B5, B12 og biotin som bidrar til normal metabolisme i celler.  

DRIVE

Vitamin Well Drive med smak av pære og ingefær er rik på vitamin D og B og inneholder koffein. Dette er den perfekte drikken når du er ute og flyr eller i bil- enten som sjøfør eller passasjer. Flaskens innhold tilsvarer en kopp kaffe. For deg som vil legge inn et ekstra gir, og bidra til økt våkenhet og konsentrasjon

ANTIOXIDANT

Vitamin Well Antioxidant er en vitamindrikk med smak av fersken og rik på antioksidantene vitamin C og E som beskytter kroppens celler mot oksidativ skade.

 CARE

Vitamin Well Care med smaken av rød grapefrukt er rik på vitamin B12 og folsyre som bidrar til normal celledeling i kroppen. Care inneholder også biotin som opprettholder ditt hår og din hud. Husk at skjønnhet kommer innenfra.

IMG_1973

Vitamin Well Focus er perfekt når man trenger å være fokusert, enten det er på jobb, hjemme når du skal foreberede et større prosjekt eller foredrag. Focus er en av mine favoritter, den inneholder vitamin B3, B5, B12 og C som alle kan bidra til mindre trøtthet og utmatting.  

IMG_1976

Reload med lime og sitronsmak er den perfekte vitamindrikken for å lade batterier, og fin etter trening. I tillegg til vitamin D inneholder Reload også vitamin B3, B5, B12, vitamin E, folsyre og biotin.  Reload

Reload_envelope

Everyday er en perfekt vitaminrik drikke for deg med en hektsik timeplan. Everyday inneholder 7 vitaminer, blant annet vitamin B3, B5, B12 og biotin som bidrar til normal metabolisme i celler. 

FullSizeRender(30)

Drive med smak av pære og ingefær, er rik på vitamin D og B, og inneholder koffein. Dette er den perfekte drikken når du er ute og flyr eller i bil- enten som sjøfør eller passasjer. Flaskens innhold tilsvarer en kopp kaffe. For deg som vil legge inn et ekstra gir, og bidra til økt våkenhet og konsentrasjon.

IMG_1979

Med smaken av rød grapefrukt er rik på vitamin B12 og folsyre som bidrar til normal celledeling i kroppen. Care inneholder også biotin som opprettholder ditt hår og din hud. Husk skjønnhet kommer innenfra.

IMG_1927

 Care, Focus, Driver, Everyday, Antioxidant, Reload

IMG_1923

Vitamin Wells vitamindrikker er kun tilsatt fruktsukker. De inneholder 4,2 g fruktsukker per 100 ml. Annonsesamarbeid. 

envelope_focus_vitaminwell

Get focus and be inspired. Min favoritt fra vitamin Well er Focus.