Search
  
Envelope_mill_house

Keep warm with style and norwegian design

                                                                                                                 ad

Keep warm with style and norwegian, modern, minimalistic and smart design.

Er du lei av å fryse hjemme eller rett og slett lei av den gamle radiatoren som ikke passer inn sammen med resten av interiøret i stuen? Nå får du norsk minimalistisk design som varmer -  et miljøvennlig alternativ som kan styres via din telefon - og optimal romtemperatur 24 timer i døgnet.

Envelope by Celine Aagaard

envelope_mill_celineaagaard

De norske gründerne har dekket et behov som har vært der lenge og med de wifi integrerte panelovenene i glass og stål fra mill heat kan du styre temperaturen i hele huset- rom for rom, via millheat sin app millheat og ha ovnene i komfort-, sove- eller borte- modus. Du kan dermed våkne opp til et varmt soverom, om du har hatt det kald i rommet mens du sov- og du kan velge at det på søndager skal være 24 grader i stuen hele dagen, mens det på mandager kun skal være varmt fra klokken fem.

Mill oil premium in black- The new generation oil filled radiator. Energy effective. MODEL_ AB-H10000DN Black (1000w)

Envelope_mill_kidsroom

Du kan programmere rom for rom, og kan også endre eller overstyre rommene om du skulle komme tidligere hjem fra jobb en dag og vil ha temperaturen opp tidligere. 

Mill steel- at the kids room. En synlig- men usynlig- delikat stål ovn som varmer.

envelope_mill_warmwithstyle

I appen kan du inkludere dine mill ovner hjemme, på kontoret eller på hytten. Panelovnene er allerede blitt en bestselger her i Norge, og bokstavelig talt en hot eksportvare.

Envelope_mill_ovner_celineaagaard

De norske designovenen selges nå i over 20 land i Europa, samt Usa, Canada og Asia. Sør-koreanerne elsker de innovative og minimalistiske ovnene.

envelope_mill_celineaagaard

Oljeovnen med glassfronter fra Mill, er både delikat og minimalistisk, og gir god varme til rommet, samtidig som den er enkel å flytte på.

Envelope_mill_housewarming

Du sparer energi ved å bruke instillingene for dag og natt, dessuten er disse også bedre for allergikere og asmatikere. Bli inspirert og les mer om millheat her

Mill oil premium with glass fronts. model: AB-H1000DN Glass 1000w

envelope_mill_celineaagaard

Ovnene skaper varme i et minimalistisk hjem, og perfekt i gamle hus der det trekker mye fra vinduene. Da blir lesestunden i godstolen hyggeligere, og ikke minst mørketiden med lange kvelder inne- bedre. Bli inspirert og les mer om millheat her

Photo:inspirasjonsguidennorge