Search
  
tempImageForSave (9)

WHAT THEY WEAR AND WHY

Let's talk about shoes! It is a nostalgic Wednesday as we go way back to some of the worst and best shoe trends from the last century. 

We asked some of the Oslo girls about their shoe-closet and to share their best and worst shoe situations with us. Get an insider and read about what these ladies find timeless, embarrassing and their "go to shoes"!  

Envelope by Selina Ekra Sei

tempImageForSave

Annabel Rosendahl

Husker du de første par skoene du kjøpte? Det må vell ha vært back in the days da Uggs var inn… Husker at jeg følte meg drit kul som 14-åring.

Hvilke sko kaster du aldri? Det må være noen sorte loafers shoes med gull kjede foran fra Phillip Lim. Har hatt dem i mange år og er definitivt mine go to sko. 

Hvilke sko har du på deg i dag? Acne, jeg liker at de er litt corky og klumpete. Det er gøy å gi en kontrast til min ellers veldig feminine stil. Pluss at det regnet i dag…

tempImageForSave (1)
tempImageForSave (8)

Nathalie Helgerud

Husker du de første par skoene du kjøpte? Jeg kjøpte mine første par sko på Skofus på Oppsal senteret da jeg var 11. Det var noen brune, høye sko med skilhæl. Mine første dame sko på en måte. 

Hvilke sko kaster du aldri? Et par Gucci sko fra 2004 før de relanserte. Det er et par joggesko i rødt skinn med den gamle Gucci logoen. De klarer jeg ikke kaste. 

Hvilke sko har du på deg i dag? Et par fra Zara som er ganske inspirert av Balenciaga. Jeg er veldig glad i polkadottene og den spisse tuppen som gir en elegant look. 

tempImageForSave (9)
tempImageForSave (2)

Nina Sandbech

Husker du de første par skoene du kjøpte? De første og styggeste - et fake par buffalo sko. Jeg var rundt 11-12 år og er veldig glad den dag i dag for at jeg hvertfall kjøpte en kopi så de var av en litt mildere variant. 

Hvilke sko kaster du aldri? Balenciaga cut out boots - mitt første dyre skopar. Føler ikke jeg kan selge dem. Kanskje de kommer tilbake? 

Hvilke sko har du på deg i dag? I dag har jeg på meg et par fra Barbara Bui som jeg kjøpte på salg. Jeg elsker fasongen og mønsteret som gjør at de skiller seg litt ut. I tillegg er det en liten hæl som gjør at skoene blir litt mer elegante. 

tempImageForSave (3)
tempImageForSave (4)

Victoria Mehlum

Husker du de første par skoene du kjøpte? Spice girls blinkesko. Kun fordi Victoria Beckham hadde dem.

Hvilke sko kaster du aldri? Det må være Dr. Martins! De er rett og slett drit kule, så de gir kanskje meg mer enn jeg gir dem?

Hvilke sko har du på deg i dag? Lakk sko fra Mango. Hælen er tykkere nederst enn øverst og de har en spiss front. Detaljer som jeg liker!

tempImageForSave (5)
tempImageForSave (6)

Cecilie Slåtto Olsen 

Husker du de første par skoene du kjøpte? Det må være de første 17.mai skoene jeg fikk plukke ut selv da jeg var 12 år. Et par mules shoes med litt for høy hæl til å gå med i 17.mai toget.

Hvilke sko kaster du aldri? Svarte klassiske pumps og mine vellbrukte reebook classic joggesko. Reebook og generalt joggesko er en stor gjenganger! 

Hvilke sko har du på deg i dag? De er fra kolleksjonen CelinexEurosko. Hælen er tykk og skrå, elsker skjæringen foran og det myke skinnet former seg lett rundt foten. Etter å ha gått mye med joggesko er dette de perfekte pumps.

tempImageForSave (7)