Search
  
Envelope_myrun_celineaagaard

My run at home

ad  Myrun Technogym - The perfect Treadmill

Ønsker du en aktiv hverdag, som passer inn i ditt stramme tidsskjema- uten å bruke tid på unødvendig planlegging og ikke minst bortkastet tid til og fra treningssenteret som i tillegg alltid er fullt?

"Med en tredemølle hjemme har du aldri en grunn til å ikke kunne trene"

For meg har det alltid vært vanskelig å få implementert trening i en hektisk hverdag med lange dager på jobb og barn i hus. Jeg liker rutiner, men har ingen A-4 jobb, der mange reisedøgn ødelegger faste treningsrutiner. Drømmen har lenge vært å lage et treningsrom hjemme, men vi har alltid tenkt at vi har måttet vente til vi fikk større plass eller et eget rom med lukket dør før vi eventuelt skulle investere i en tredemølle. Men så ble vi introdusert til Technogym og Myrun gjennom venner og kjente- en tredemølle som er lekker i designet og absolutt ikke trenger å gjemmes bort for at man skal trene- snarere tvert i mot.

Dessuten kan jeg nå trene når som helst på døgnet. Både morgen og kveld- når det passer meg.

Den eksklusive tredemøllen gir meg en god følelse når jeg løper, den er stillegående, noe som settes stor pris på blant andre familiemedlemmer, og jeg kan nyte favorittmusikken når jeg løper uten ekstra støy.  Den er lekker i designet, enkel å bruke og helt unik. En motivasjon for alle som vil få trening som en del av hverdagen. Den er et designmøbel som holder meg i langt bedre form enn hva  andre møbler i hjemmet gjør.

Myrun er en elegant løpemaskin som gir deg den beste økten du kan få- og det på hjemmebane. Den er pen å se på, så da vi bestemte oss for å få en løpemaskin i hus, ble vi enige om at den skulle få stå fremme. Etter moteuken i New York,  ryddet vi deler av kjelleren og har nå fått et unikt åpent rom, ved siden av badet- med mulighet for effektive økter- både korte og lange uten at man må planlegge økten på forhånd. Ikke trenger en tenke på barnevakt heller på kveldstid. Ettersom man kan trene når feks barn i huset sover. Møllen lager nemlig ikke mye lyd.

Det geniale er at tredemøllen setter opp treningsøkter for meg for at jeg skal få en god treningsøkt, samt analyserre for effektivt jeg gjennomfører den. Man kan enkelt laste ned Myrun appen i AppStore- der du får din personlige trener med på kjøpet- som vil lagre dine økter og tilrettelegge treningen du ønsker. Du kan få løpsanalyse, lage ditt eget treningsprogram og du kan naturligvis også velge musikk med rytme som passer ditt tempo under økten.

Det beste av alt- med en tredemølle hjemme har du aldri en grunn til å ikke kunne trene.

I samarbeid med Myrun og qicraft gir jeg deg en eksksluiv rabattkode - med koden: CelineTGrabatt2017 Du kan lese mer her -  www.qicraft.no 

IMG_2240
FullSizeRender(225) 2
IMG_2237
IMG_2277
IMG_2263
IMG_2267
IMG_2270
IMG_1018
IMG_2251
IMG_2260
IMG_2333
FullSizeRender(225)
IMG_1018
IMG_2346
IMG_2346 2