Search
  
envelope_corduroy_jacket

Is the corky trend back for good?

Wide or tight? Creme, black or brown? We asked Mona Jensen, Creative Director at Tom Wood, -  Showroom Manager at H&M in Norway, Susann Leikanger and Nina Felløy from Kaare Lund Agency about this seasons iconic key items, and how we can style corduroy for a winning look.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

 

Skjermbilde 2018-02-02 kl. 09.51.37

Mona Jensen, Creative Director -  Tom Wood

Cord er tilbake, hva er det med cord-buksen? Cord snek seg allerede inn i motebildet forrige sesong og jeg tror det henger sammen med at gatemoten fremdeles står sterkt. Cord er komfortabelt og fungerer godt sammen med jersey og sneakers.

85F3DD93-CC6B-46A3-AA52-94801BF28284

Husker du din første cord-bukse? Jeg husker cord på min mamma på 70-tallet. Hun rocket sleng-bukser med high waist og zipperen på hofta. Da var det mini cord som gjaldt, nå ser vi mye av bred cord som gjør uttrykket mer sporty.

tomwoodenvelope

Tom Wood viste både burgunder og cremefarget cord på catwalken. Hvordan style denne for høsten? Jeg synes cord fungerer sammen med veldig mye. Selv ville jeg nok valgt å ta på den burgunder-fargede og high heels til fest, eller den lysere versjonen med sneakers og en turtle neck i myk ull til hverdags.  

Skjermbilde 2018-02-02 kl. 09.43.06

Og sist, men ikke minst, skal vi gå for vide eller smale? Den vide, det føles mer moderne og riktig nå.

envelope_replay

Nina Felløy, PR for Replay at Kaare Lund Agency

Cord er tilbake, hva er det med cord-buksen? Jeg tror alle har et forhold til cord, om det er fra en gammel lærer man hadde. eller noen klær man husker fra barndommen. Typisk elsk-hat, mest ELSK for min del!

Husker du din første cord bukse? Min første cord-bukse var en navyfarget Sailor pant fra Levis, jeg elsket den og brukte den til den falt fra hverandre.  Jeg sydde og lappet den sammen utallige ganger, men livet stod til slutt ikke til å redde.

Skjermbilde 2018-02-02 kl. 10.46.01

Replay kommer med brun cord til høsten, hvordan styler man den?

Jeg er utrolig svak for suits og styler helst matchende bukse og jakke med en polo eller t-skjorte. Evt. den perfekte cord-bukse med en tjukk oversized strikk og et silkeskjerf i halsen.

Skjermbilde 2018-02-02 kl. 09.55.58

Susann Leikanger, Showroom Manager at H&M

Cord er tilbake, hva er det med cord-buksen? Cord er en klassiker – enten elsket eller hatet. Materialet hadde sine glansdager på 70-tallet, og jeg tror at denne vinterens cord i nydelige høst- og juvelfarger, gjør at selv den innbitte cord-motstander vil bli fristet til å ta cord tilbake i garderoben.

Husker du din første cord-bukse? Selvfølgelig! Som barn av 70-tallet, og med en mor som var mer enn gjennomsnittlig opptatt av klær, så var det ikke til å unngå at jeg endte opp i en mørk brun, utsvingt babycord-bukse på 1. skoledag! He he! Jeg husker den var matchet med smaragdgrønn polo, lilla strikkevest og skinnsandaler!

envelope_cord_hm

H&M  har et par i hvite denne sesongen. Hvordan style denne buksen for høsten? Denne er kul å style med sporty elementer som hoodie og sneakers, og gjerne en oversized teddy-coat eller blazer til. Eller det elegante valget, en av sesongens feminine bluser med blonder eller volanger. Høye heler og tilbehør i gull. Style den ton-i-ton med vaniljefarger, eller ta inn en kontrastfarge i syrin eller pastell. Jeg tenker alltid at et kult antrekk bør være kontrastfylt, i form av at man mikser ulike kvaliteter eller blander ulike stiler. Tør å gjøre det på din egen måte.

58BB3341-78B4-4256-9DE2-2C3DA7E6BA74