Search
  
envelopecelineaagaardcalvinklein 3

The solution

ad

Kan man drikke seg til finere og smidigere hud? Er det mulig å få tilbake gløden og få mindre rynker, og kan dette skje på bare 8 uker? Dette var bare noen av spørsmålene jeg stilte meg da jeg ble introdusert for The Solution anti-wrinkle collagen og fikk det anbefalt gjennon en god venninne. 

Og en daglig rutine som kan gi deg mindre linjer og rynker på langsikt- det ønsker vi vel alle?

Vi mister stadig collagen, og når kollagenet synker mister huden deler av sin motstandskraft til å takle påvirkninger fra sol, kosthold, stress og forurensning- noe som igjen gjør at huden synker sammen, men ny forskning har gjort det slik at man kan ta kollagen som kosttilskudd.  The Solution anti-wrinkle collagen fra Skin Lab er kollagen som blandes i valgfri drikke daglig, og skal øke hudens elastisitet som igjen gjør at man kan forebygge dannelse av linjer, redusere rynker og cellulitter uten å ty til injeksjoner etter fylte 30. Fordelen er at elastiteten blir økt på flere områder, ikke bare ett. 

IMG_6390

Etter bare fire ukers daglig bruk viser studiene at huden fikk mer elastisitet, og en snittreduksjon i rynkedybde på 20,1% etter bare 8 ukers bruk. 1 døgndose inneholder 2,5 g kollagenpulver, hvorav 2,3 er hydrolysert kollagen.

IMG_6404

Jeg er skeptisk til det meste jeg ikke har prøvd før, men dette har jeg veldig tro på. Jeg har scannet huden min hos Oslo Hudpleieklinikk og har denne uken begynt med The Solution fra Skin Lab. Så følges jeg opp for resultater, og skal naturligvis fortelle hvordan huden min responderer.

IMG_6389

Kollagen er en komponent i hudens bindevev, og den viktigste årsaken til at huden har elastitet, Opptil 80% av tørrstoffene i huden vår er kollagen, og ved å tillføre det innenfra vil man få helt andre resultater enn ved bruke av feks kremer.  Kollagenet er fra Versisol - og er anerkjent på markedet og har en rekke studier som har vist seg å redusere rynkedybden.

envelopecelineaagaardcalvinklein 2