Search
  
envelope_remove_tattoo

No time to regret

                                                                                                          ad

Who: Henning Steen, Founder of REMOVE

What: Tattoo lacer

Where: Remove as, Domus&Medicus, Pilestredet Park 7, 0176 Oslo

Do you still regret on that Pamela Anderson tribal and that name of your x-boyfriend you got tattooed on your finger? Why spend time to regret when you can remove it? Envelope talked to Henning Steen, founder of REMOVE while testing the laser treatment.  

Envelope by Celine Aagaard

Angrer du fortsatt på Pamela-tattoveringen du tok på 90-tallet, eller på at du tattoverte eks-kjærestens navn på fingeren? Hvorfor bruke tid på å angre når du enkelt kan fjerne tatoveringene? Envelope har testet laseren og snakket med grûnder av Remove, Henning Steen.

Ser dere en trend i at stadig flere ønsker seg tatoveringsfri hud? Våre kunder har mange forskjellige motiver for å komme til oss, og det er ikke alle som vil ha en tatoveringsfri hud. Mange vil kvitte seg med med tatoveringene helt, mens noen vil fjerne kun deler. Vår ambisjon har vært å kunne tilby den aller nyeste teknologien, med best resultat på kortest mulig tid. Mange vil også bleke en gammel tatovering for å ta en ny over. Vi fjerner også pigmentflekker. Alt i alt merker vi at stadig flere ønsker å fjerne tatoveringer.

Hvorfor bør man velge laser? Laser er den eneste behandlingsmetoden som fjerner tatoveringer uten å etterlate arr. Vår laser har ekstremt korte pulser, som gir en langt mindre smertefull behandling enn eldre lasere. Dette gjør at behandlinger kan gjøres hyppigere, i tillegg til et langt bedre resultat. Laseren vår er et aldri så lite Kinder-egg: Mindre smerte, bedre resultat og raskere prosess.

Kan man bli helt fri for tatoveringer med laserbehandling? Ja absolutt. Det er egentlig kun et spørsmål om antall behandlinger. Store, fargerike tatoveringer med mye blekk, vil kreve flere behandlinger enn små, sorte. Noen ganger vil man kunne se små skygger der tatoveringen har vært dersom man ser nøye etter, men vi går alltid for komplett fjerning.

Hvilke tatoveringer er mest vanlige å fjerne? Vi fjerner mye skrift for tiden, særlig setninger, navn og datoer. Tribals er en typisk gjenganger, og mange jenter vil fjerne blomster, fjær og permanent make-up.

Ser dere mye gammel Pamela piggtråd og tribals? Det er lite piggtråd faktisk, men tribals er det mye av. Disse er ofte mange år gamle, og relativt enkle å fjerne.

Kan alle fjerne tatoveringer hos Remove? Tatoveringsfjerning er et medisinsk inngrep, og våre leger går alltid gjennom kundens sykdomshistorikk under den første konsultasjonen. Dersom det fremkommer kontraindikasjoner - altså ting som taler mot behandling, vil behandling ikke kunne gjennomføres. Noen slike eksempler kan være at man er gravid, har en spesiell sykdom eller går på visse typer medisiner.

Farge er vanskeligere å fjerne enn sort blekk, hvilke farger sitter best i og trenger fler behandlinger? Tradisjonelt sett har farger som rødt, gult, grønt, turkis og andre lyse farger vært svært vanskelige å fjerne. Denne tiden er heldigvis over, siden vår PicoWay-laser kan fjerne alle farger. Vår laser har nemlig to forskjellige bølgelengder, og vil få en tredje bølgelengde i løpet av våren. Dette gjør at laseren er effektiv mot hele fargespekteret. Antall behandlinger er individuelt -

Hva anbefaler dere en som ønsker å få fjernet tatoveringen sin å gjøre? Vi anbefaler å komme på en uforpliktende konsultasjon med en av våre leger, slik at vi kan gi en profesjonell vurdering på hvor mange behandlinger som vil behøves, samt et pristilbud. Dersom man ønsker en mer uformell vurdering, kan man sende bilde av tatoveringen til post@remove.no.

Kan det være noen form for risiko ved å fjerne tatoveringen? Det er svært lav risiko forbundet med tatoveringsfjerning så lenge behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell med det riktige utstyret. Man har jo hørt skrekkhistorier om folk som har fått brannskader og arr, men i disse tilfellene er behandlingen som regel utført med ukvalifisert personell eller med feil utstyr. Hos Remove kan kunden føle seg trygg på at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å begrense risikoen for komplikasjoner.

Følg med på hvordan det går med tatoveringen vi fjerner etter endt behandling.

 - Laseren vår er et aldri så lite Kinder-egg: Mindre smerte, bedre resultat og raskere prosess.

Envelope_remove_tattoo

Do you regret? Envelope is testing laser treatment at Remove. ( sponsored)

Envelope_remove_tattoo

Celine Aagaard is removing her tattoo on her leg.

ENVELOPE_TEST_TATOO

Celine Aagaard is removing her tattoo on her leg.

Envelope_remove_tattoo

Henning Steen, founder of REMOVE.

Skjermbilde 2016-08-21 kl. 15.43.55

Pamela removed her signature wire tattoo.

Envelope_laser_tattoo

After 3 laser treatments

Envelope_remove_sophieelise

Blogger Sophie Elise is also removing her tattoo at Remove.

Envelope_lindajohansen_remove

And Linda Johansen.