Search
  
eNVELOPE_ALOEVERA_BEAUTY

BEAUTY: From the inside to the outside

I samarbeid med Forever Living /ad

Aloe Vera gjør seg ikke bare som vakker vekst i hjemmet ditt,  i dag blir geleen i bladene drukket av over en million mennesker over hele verden.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

Det er mye som kan skjules fra utsiden, men hva som betyr noe er hvordan du har det på innsiden.  Du har hørt det før: Du er hva du spiser eller drikker, men ofte innebærer det en rekke produkter som må kjøpes inn kun for å lage en liten grønnsaksdrikk eller smoothie. Med Aloe Vera er det annerledes, du kan selvsagt blande den i maten du spiser, men først og fremst kan du drikke ren Aloe Vera juice,  som inneholder den tyktflytende geleen i bladene. Flere millioner mennesker gjør nettopp det hver dag, inkludert undertegnede. 

IMG_0528(1)

Siden jeg var liten er jeg blitt oppvokst med Aloe Vera-planter og bruken av den. Det er den eneste planten som har overlevd i de ulike hyblene og leilighetene jeg har hatt, de er enkle å vanne, og gir avleggere uten at en må gi like mye kjærlighet til dem. Vi har brukt planten mye i heimen, både til tørr og irritert hud og på for eksempel insektbitt. Nå har vi Aloe Vera på kjøkkenet, i stuen, i entreen, på badet og soverommet. Vanligvis blir man frarådet å ha planter på soverommet, men jeg ble nylig gjort oppmerksom på at Aloe Vea er unntaket. I følge NASA er Aloe Vera den planten som renser luften og avgir oksygen om natten noe som skal gi deg dyp og avslappende søvn.

Envelope_aloevera_forever

Da vi var på Sri Lanka for snart 9 år siden brukte vi Aloe Vera- både før og etter soling. Aloe Vera har blitt brukt i tusenvis av år av alle generasjoner over hele verden og er en av historiens eldste kjente legeplanter. Planten er kjent for å både beskytte, pleie, berolige og gjenfukte huden. Planten beroliger huden og er perfekt etter barbering eller epilering, på tørr, flassende hud og solbrent hud og til og med på hevelser.

IMG_0522

 Selv om de aller fleste kanskje er mest kjent med Aloe Vera fra ulike produkter kan du altså selv brekke av litt av planten din og smøre på huden. Om du så ikke vil gå løs på planene i huset, finnes det et stort utvalg der ute, men mange produkter inneholder knapt Aloe Vera. Så vær oppmerksom på hvordan Aloe veraen er fremstilt og at det er hovedingrediensen i produktet du ønsker bruke.

Aloevera_forever_living

For rundt 10 år siden ble jeg introdusert for Aloe Vera i drikkende form, men først det siste året har Forever Aloe Vera Gel vært endel av morgenritualet.

IMG_0803

 Aloe Vera inneholder mer enn 75 kjente næringsstoffer. Forevers Aloe Vera har vært på markedet siden 1978, selskapet er  verdens største dyrker av Aloe Vera og er sertifisert av The International Aloe Science Council. De har egne plantasjer, og sikrer høy kvalitet og kontroll fra dyrking til distribusjon. Aloe Veraen som brukes i deres juicer består av innergeleen til planten Aloe Barbadensis Miller er naturell, renset og filetert for hånd og stabilisert.

Aloe_21