Search
  
Envelope_lingerie_bonbon

Lingerie for Christmas

(ad)

Blonder går aldri av moten, men ofte er vi mer opptatt av å kjøpe oss kjoler, og glemmer det viktigste, nemlig det lille under. Så hvorfor ikke unne seg en gave til seg selv før jul, som både vil få deg til å føle seg bedre, og garantert faller i smak hos din utvalgte? Kast dine gamle slitte truser, lag en ønskeliste til kjæresten eller kjøp delikat designundertøy til deg selv. I samarbeid med BonBonLingerie gir jeg deg 20 % på det eksklusive undertøyet nå i desember med koden Celine20 på marinka.nobonbonlinegrie og mymuse.no

BonBon Lingerie er designerundertøy som ble etablert i 2004 i Estland. Undetøyet er delikat, lekkert, behangelig og sexy samtidig som at passformen og kvaliteten er meget god.  Kolleksjonen består av tidløse klassikere, trendy og sporty, sensuelle undertøy samt Lounge Wear- en kolleksjon som betsår av bodyer, kimonoer og elegante blondetopper som garantert er mer populært å gå rundt med hjemme enn en slapp joggebukse. Her er våre favoritter for sesongen.

IMG_0829

NUDE & BLONDER En nude push-up bh med spiler er både delikat og sexy. Match den med en delikat truse fra Bonbon her

IMG_0826

The perfect Christmas gift. Undertøy er en gave du både bør unne deg selv og andre i julen, og i hele desember får du20% rabatt ved å bruke koden celine20 i en av nettbutikkene som fører bonBonlingerie. Se her

IMG_0827

En nydelig hipstertruse fra BonBonlingerie. High Waist tanga from the Isabel-collection here

IMG_0839

Vårt favorittsett fra BonBonLingerie-  øverst på ønskelisten.

IMG_0845(2)

Undertøys-kolleksjonen består av designklassikere av eksklusiv kvalitet, og komfort. Black Isabel High Brief finner du her til en rabattert pris med koden celine20.

IMG_0841

På tide å oppdatere undertøysskuffen med noe mer sexy enn hvite utvaskede truser så er det nå du bør ta opprydningen og gjøre plass til noe mer passende.

IMG_0828

Du kan få 20% på dette settet fra BonBonLingerie her med koden Celine20.

IMG_1059

Burgundy Blush from BonBon her

IMG_1079

Black Isabel String fra BonBon her.

IMG_1057

KIMONO BonBon har også designet en kolleksjon som blant annet inneholder alternativer til den kjedelige badekåpen og pysjen. Vår favoritt er Black Diana Kimono som du også finner i blå her.

IMG_1077

STAYUPS og sexy strømper gjør antrekket mer spennende på julebordet. Beige Angelina stockings her.

IMG_1069
IMG_0830
IMG_1091

BLACK, NUDE & BURGUNDY: Utvalget er stort, finn dine favoritter og få rabatten gjenneom hele desember.

IMG_1078