Search
  
Envelope_Celine_lindex

You are invited

                                                                                          annonse/invitasjon

Er den lille sorte innkjøpt, har du det sexy undertøyet klart og den rød leppestiften på plass? Eller hva med den sorte smokingjakken og dressbuksene?

Gjør deg klar for årets partysesong og bli med på partyshopping hos Lindex i Karl Johans gate 12 torsdag 26. november. Jeg har plukket ut mine partyfavoritter, deler mine stylingtips og du får 20% på ALT du shopper denne kvelden*

Jeg trekker også ut en heldig venninnegjeng som vinner partyshopping og hvert sitt gavekort pålydende 1000 kroner til å shoppe for (Se under for å være med på konkurransen) Men for å være sikret plass bør du melde deg på nå her

Makeup artist fra Maybelline New York gir deg sminketipsene for party looken og Batiste Dry Shampoo er på plass med sine smarte tips til hårstylingen. Det blir bobler i glasset, søte fristelser, konkurranser og ikke minst goodiebags til de som shopper.

VINN PARTYSHOPPING MED VENNINNEGJENGEN!

Jeg trekker en heldig venninnegjeng som vinner partyshopping med meg på eventet. Venninnegjengen vinner reise tur-retur event i Oslo. Jeg deler mine personlige partyfavoritter og dere får et gavekort hver på 1000 kr til å shoppe med! Maybelline New York og Batiste Dry Shampoo sørger for å fikse party looken til eventet. Legg igjen kommentar her på Envelope eller via instagram med hvem du vil ha med deg på eventet. Vinner trekkes mandag 23. november og premien gjelder for 4 personer.

*Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre tilbud og rabatter eller ved kjøp av gavekort.

Styling: Celine Aagaard photo:Ole Martin Halvorsen/Envelope hår/makeup: Marthe Hesvik

full look /Lindex

sko/Eurosko

Envelope_vip_redlips_lindex

Styling: Celine Aagaard Photocred: Ole Martin Halvorsen/Envelope

Envelope_party_red

Styling: Celine Aagaard Photocred: Ole Martin Halvorsen/Envelope

envelope_lindex_vip