Search
  
Envelope_CelineAagaard_Lindex

The Autumn Hitlist

                                                                                           ad/samarbeid

Bli med på shoppingevent hos Lindex i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen

Lindex feirer lanseringen av kolleksjonen The Autumn Hitlist og jeg har fått plukke mine favoritter i butikk, og inviterer deg til tidenes shoppingkveld hos Lindex, i fire av landets største byer-  Lindex Karl Johan i Oslo, Munkegata i Trondheim, Arkaden Torgterrassen i Stavanger og Lagunen Bergen. Med inspirasjon fra de store moteukene i New York, London og Milano, tar jeg ut på en liten moteuke-turnè her hjemme, og gir jeg deg stylingtips fra kolleksjonen som jeg har tolket på min måte. Du får 20% på ALT hos Lindex denne kvelden, goodiebag med på kjøpet, dessuten trekker jeg 2 gjester som vinner hvert sitt gavekort på 1000 kr til å shoppe høstmote for, samt makeupkoster fra Real Techniques, nyhetene Blush Brush og Triangle Foundation Brush. Plateaktuelle Matilda skal opptre, og det blri overraskelser underveis.

Meld deg på shoppingeventet i din by nå. Vi sees.

Oslo, Karl Johans gate 12, 22. september kl. 18: http://bit.ly/VIPOSLO

Trondheim, Munkegata 52-54, 23. september kl 17: http://bit.ly/VIPTRONDHEIM

Stavanger, Arkaden Torgterrassen, 29. september kl. 18: http://sv-se.invajo.com/event/lindex/vipshoppingstavanger

Bergen, Lagunen, 30.september kl. 18:http://sv-se.invajo.com/event/lindex/vipshoppingbergen

Blant mine topp 10 musthaves for sesongen finner du følgende hos Lindex:

1. The essential cape poncho 2. The sleeveless tunic 3.The cosy roll neck -4.The statement coat 5. The everyday turtle neck 6.The must have flare 7. The classic checks 8. The chic grey poncho 9. The perfect pea coat -10. The preppy top

Jeg har stylet noen av mine favoritter- se bildene under.

Makeup/Marthe Kveli Valeberg Photo/Ole Martin Halvorsen

Envelope_CelineAagaard_fashion_Lindex

I samarbeid med Lindex inviterer jeg til shopping i 4 av Norges største byer der jeg har plukket ut mine favoritter fra høstens fine kolleksjon, og vil snakke om høstmote og gi tips til styling. Håper å se deg i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Photo: Ole Martin Halvorsen / makeup: Marthe Kveli Valeberg

Wearing sunglasses/Céline knit/Lindex turtleneck/Lindex clutch/Louis Vuitton pants/Lindex shoes/Céline

Envelope_Celine_Aagaard_Lindex

En strikket vest med høy hals er blant nøkkelplaggene for høsten hos Lindex, og en personlig favoritt. Flere av mine favoritter finner du hos Lindex - og blir du med på shoppingkveld får du 20% på alt du handler.

Wearing

sunglasses/Celine turtleneck/Lindex pants/Lindex shoes/Celine clutch/Louis Vuitton

Envelope_ CelineAagaard_denim

70-talls jeans som er høye på livet med knapper, og sleng står på min ønskeliste for sesongen. Disse er stylet med et annet nøkkelplagg, nemlig den sorte høyhalseren, og et par loafers.

Wearing turtleneck and a pair of flare jeans from Lindex, styled with a slim turtleneck in black, bangle from Georg Jensen and loafres from Gucci.

Envelope_poncho_CelineAagaardet

Stylet et av signaturplaggene for høsten- ponchoen

Envelope_CelineAagaard_Lindex_shopping

Sorte dressbukser, ribbestrikket høyhalser og en frakk i ull er blant favorittene fra Lindex. Når vi inviterer til shoppingkveld får du 20% på alt i hele butikken, både i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

3Q5A3146-Edit

En av favorittene fra kolleksjonen er en ribbestrikket høyhalser med splitt i siden. Knitted ribbon turtlenecks for fall from Lindex.

Envelope_no_lindex_karliekloss

Karlie Kloss fronter Lindex Autumn Hitlist-kampanje, og du er så heldig å få 20% på plaggene i butikk om du melder deg på shoppingkvelden.

Envelope_CelineAagaard_brown

I samarbeid med Lindex inviterer jeg til shopping i 4 av Norges største byer der jeg har plukket ut mine favoritter fra høstens fine kolleksjon, og vil snakke om høstmote og gi tips til styling. Håper å se deg i Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger.

Photo: Ole Martin Halvorsen / makeup: Marthe Kveli Valeberg