ad
Jeg er besatt- og det i to mørke og en lys. Går det an? Ja, da snakker jeg altså ikke om en ny mann, men om sjokolade. Det hører med til sjeldenhetene at jeg anbefaler sjokolade, men en gang må bli den første, og nå som det er kommet tre nye gourmetsjokolader på markedet med mine personlige favoritt ingredienser var tiden inne. Nestlè L´Atelier er nettopp den eksklusive gourmetsjokoladen jeg har savnet når jeg tidligere har spist kokesjokolade i smug sammen med nøtter og bær. Nestlè L´Atelier er en fest for ganen, og for alle sjokoladeelskere som vil ha det lille ekstra man ikke finner i andre sjokolader- dessuten smaker hver bit hjemmelaget, og personlig ble jeg besatt ved første bit av den mørke sjokoladen med rosiner og nøtter. Etter å ha blitt introdusert for sjokoladen har jeg introdusert min nye besettelse til min kjære- uten at han ble sjalu, jeg har servert sjokoladen til venner, og også brukt sjokoladen i desserter. Enkelt og genialt.
Envelope by CELINE AAGAARD
Er du ute etter en eksklusiv sjokoladeopplevelse som har plass i vesken når du er på farten, en perfekt sjokolade å servere til kjæresten og en sjokolade for den kvalitetsbevisste gourmet- som en dessert alene - over sorbet, eller som dryss over iskremen? Da bør du prøve Nestlè L´Atelier. Nestlè L´Atelier dekker alle behov når de nå lanserer en unik sjokolade i tre utgaver- en med mørk sjokolade med blåbær og nøtter, en mørk sjokolade med rosiner og nøtter og en lys sjokolade med tranebær og nøtter. Designet er lekkert, og Nestlè L´Atelier ligner ikke noe annen sjokolade som er på markedet i dag. Nestlé L´Atelier kommer i tre varianter og selges hos Meny og Coop.
Envelope testet 4 måter å servere gourmetsjokoladen - Nestlè L´Atelier på.
Comments