Search
  
envelope_sjokolade_nesteatelier

Nestlè L´Atelier - a new personal favorite

                                                                                                                     ad

Jeg er besatt- og det i to mørke og en lys. Går det an? Ja, da snakker jeg altså ikke om en ny mann, men om sjokolade. Det hører med til sjeldenhetene at jeg anbefaler sjokolade, men en gang må bli den første, og nå som det er kommet tre nye gourmetsjokolader på markedet med mine personlige favoritt ingredienser var tiden inne. Nestlè Atelier er nettopp den eksklusive gourmetsjokoladen jeg har savnet når jeg tidligere har spist kokesjokolade i smug sammen med nøtter og bær. Nestlè Atelier er en fest for ganen, og for alle sjokoladeelskere som vil ha det lille ekstra man ikke finner i andre sjokolader- dessuten smaker hver bit hjemmelaget, og personlig ble jeg besatt ved første bit av den mørke sjokoladen med rosiner og nøtter. Etter å ha blitt introdusert for sjokoladen har jeg introdusert min nye besettelse til min kjære- uten at han ble sjalu, jeg har servert sjokoladen til venner, og også brukt sjokoladen i desserter. Enkelt og genialt.

Envelope by CELINE AAGAARD

Er du ute etter en eksklusiv sjokoladeopplevelse som har plass i vesken når du er på farten, en perfekt sjokolade å servere til kjæresten og en sjokolade for den kvalitetsbevisste gourmet- som en dessert alene - over sorbet, eller som dryss over iskremen? Da bør du prøve Nestlè Atelier. Nestlè Atelier dekker alle behov når de nå lanserer en unik sjokolade i tre utgaver- en med mørk sjokolade med blåbær og nøtter,  en mørk sjokolade med rosiner og nøtter og en lys sjokolade med tranebær og nøtter.  Designet er lekkert, og Nestlè L´Atelier ligner ikke noe annen sjokolade som er på markedet i dag. Nestlé L´Atelier kommer i tre varianter og selges hos Meny og Coop.

Envelope testet 4 måter å servere gourmetsjokoladen - Nestlè L´Atelier på.

IMG_1681

 1. Nestlè L´Atelier med mørk sjokolade med rosiner og nøtter er en eksklusiv sjokolade som du har plass til i vesken, og med en pratisk lukkemekanisme.

IMG_4276

 2. Nestlè L´Atelier kan serveres til kaffe som en egen dessert sammen med friske bær - eller til fredagskosen sammen med din bedre halvdel.

IMG_4081

3. Kvalitetsjokoladen Nestlè L´Atelier passer perfekt til dessert. Vi serverte den mørke sjokoladen sammen med limesorbet. Dryss sjokolade over.

IMG_1707

4. For de som elsker varm sjokoladesaus fungerer Nestlè L´Atelier utmerket, selv om det ikke er en kokesjokolade. Vi varmet sjokoladen opp og hadde den over vaniljeis og bringebær- da får man virkelig 3 in one-  mørk sjokolade, nøtter og bær- kan det bli bedre?

IMG_1700
IMG_1687
IMG_1688
IMG_1711
IMG_4278
IMG_4079
IMG_1678
IMG_4270
IMG_4277(2)
Skjermbilde 2017-05-02 kl. 20.25.24
Skjermbilde 2017-05-02 kl. 21.52.34
Skjermbilde 2017-05-02 kl. 21.58.01
IMG_1701