AD/annonse
Det er mange som tror at det å lage sunn, god vegetarkost krever mange timer på kjøkkenet og lang erfaring som kokk- men sånn er det ikke. God vegetarmat kan faktisk lages raskere enn fast food - og smaker dessuten bedre. Og hvem har sagt man ikke kan spise hamburgere når man er vegetarianer? Det er faktisk enkelt å velge et grønnere alternativ- og nå er det kommet Quinoaburgere fra Risenta som kun tar 7 minutter å lage- samt Kikertboller.
Jeg valgte selv en grønnere livsstil for over 20 år siden, da jeg kuttet ut kjøtt. I familien har ikke alle tatt det samme valget ennå, men alle spiser mer og mer plantebasert mat. Quinoaburger er en ny favoritt, og enkelt å tilberede. Et tips - spesielt om noen er skeptisk til vegetarmat, er å fokusere på maten som rett - ikke om det er kjøtt, vegetar eller fisk. Vi serverer Quinoaburgere i polarbrød med hjemmelaget tzatziki, som du kan lage på forhånd, eller mens du steker burgerne, toppet med salat, paprika, agurk, paprika, avokado og ketchup. Du kan også gå for en klassiker med rødløk og dijon-sennep og med saftige søtpotetfries til.
Risenta har laget kvalitetsprodukter siden 1940, er økologisk og 100% naturlig og 100% klimakompensert. Quinoaburgerne består av bønner, erter og gryn i kombinasjon med sprø kjerner og krydder. Du finner økologiske QuinoaBurgere og Kikertboller hos Coop Obs og Coop Mega over hele landet. Kikertbollene er perfekte i pitabrød.
I samarbeid med Risenta gir jeg deg muligheten til å vinne en Risentamatkurv -legg igjen en kommentar her eller på instagram med produktet du liker best eller ønsker å teste ut og vinne.
Comments