ad/ambassador for Supernature
Rawfood trenden er kommet for å bli, og vi elsker supermaten som både er sunn og gir oss et skikkelig energi kick. Vi er bedre til å smake enn å bake, og i dag deler rawfood-guru, livsstilsveileder, forfatter, Supernature-ambassadør og matblogger Trine Berge sin oppskrift på Supersjokoladekuler her på Envelope. Finn mer inspirasjon på Superdamebloggen her
Supersjokoladekuler:
3 dl mandelpulp
2 dl kokosmel 5-6 ss rå kakaopulver
2 ss kakaobiter
10-13 dadler
3 ss kokosolje
2 ss tahini
1/2 ts himalayasalt
1/2-1 ts rå vaniljepulver
Supermatboost fra Supernature:
1/2 ts Chlorella 1 ss hamprotein
1 ss Rice Bran
1 ss Lecithin
Hvordan lager man så disse supersjokoladekulene?
Kjør alt i foodprosessor, så lager du kuler av de og ruller de i kokosmasse til slutt. Har du ikke mandelpulp, eller annen nøttepulp så kan du fint bruke cashewnøtter eller mandler. Oppbevares i kjøleskap, tror de har ca en drøy ukes holdbarhet. De holder aldri så lenge at jeg finner det ut, sier Trine Berge til Envelope. no
Receipe by Trine Berge/Superdamebloggen
Superfood from Supernature/super-nature.no
Photo: Sara Johannesen
Comments