Search
  
Envelope_healthy_chocolate_rawfood

How to make healthy chocholate balls

                                                                      ad/ambassador for Supernature

Rawfood trenden er kommet for å bli, og vi elsker supermaten som både er sunn og gir oss et skikkelig energi kick. Vi er bedre til å smake enn å bake, og i dag deler rawfood-guru, livsstilsveileder, forfatter, Supernature-ambassadør og matblogger Trine Berge sin oppskrift på Supersjokoladekuler her på Envelope. Finn mer inspirasjon på Superdamebloggen her

Supersjokoladekuler:

3 dl mandelpulp

2 dl kokosmel 5-6 ss rå kakaopulver

2 ss kakaobiter

10-13 dadler

3 ss kokosolje

2 ss tahini

1/2 ts himalayasalt

1/2-1 ts rå vaniljepulver

Supermatboost fra Supernature:

1/2 ts Chlorella 1 ss hamprotein

1 ss Rice Bran

1 ss Lecithin

Hvordan lager man så disse supersjokoladekulene?

Kjør alt i foodprosessor, så lager du kuler av de og ruller de i kokosmasse til slutt. Har du ikke mandelpulp, eller annen nøttepulp så kan du fint bruke cashewnøtter eller mandler. Oppbevares i kjøleskap, tror de har ca en drøy ukes holdbarhet. De holder aldri så lenge at jeg finner det ut, sier Trine Berge til Envelope. no

Receipe by Trine Berge/Superdamebloggen

Superfood from Supernature/super-nature.no

Photo: Sara Johannesen

Envelope_balls_healthy_rawfood

Rawfood workshop with Trine Berge

Photo: Sara Johannesen

Envelope_rawfood_boost

Healthy dessert or a boost on the go.

Foto: Jon Marius Nilsson

More on Superdamebloggen