Search
  
IMG_2671

Go Super Green

                                     annonse/ ambassadør for Supernature

Sunnhet på pinne er den siste mattrenden og økologisk superis er utrolig lett å lage selv. Envelope gir deg tipsene til hvordan du selv kan lage økologisk superis med friske urter, grønnsaker, bær, frukt og supermat som alger og hvetegress. Det eneste du behøver er ingrediesene og en blender eller juicer. Glem saftblandinger fulle av sukker og E-stoffer, og lag superis med grønnsaksjuicer som gir næring til både store og små. De klassiske isfomene er enkle å bruke, og det er bare fantasien som setter en stopper for ingredienser, smak, farge og dekor.

Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å lage grønn is, og som Supernature ambassadør har jeg denne helgen laget Superis på pinne med supermat. Ettersom jeg aldri har fått tak i grønn superis, har jeg laget to grønne varianter. En Super Freezy Green saftis med de klassiske hjemmesaft-is formene, og en Go Super Green Ice Lollie laget av mine smoothie-oppskrifter i samarbeid med økologiske På Pinne på Sukkerbiten i Oslo.

Bli inspirert av isene Envelope har laget, og prøv hjemme selv. Du kan lage isen enten du velger å bruke blender eller juicer. Envelope har brukt følgende Supermat i isen.

Supernature Lecithin, som er rik på fosfolipider er et perfekt fortykningsmiddel, og genial til bruk i Super-is og Smoothies.

Supernature Spirulina alger inneholder mye protein, Vitamin A og hele spektre B-vitaminer, samt klorofyll og antioksidanter.

Supernatute Purely Greens Max Supermatkompleks, som inneholder hvetegress, alger, tang og div. urter.

Se flere oppskrifter på super smoothies her, og prøv deg frem med å lage sunne Super-is hjemme til både store og små. De smaker både bedre, og er et 100% sunnere alternativ enn isen du kjøper i butikk. Envelope anbefaler bruk av økologiske råvarer.

Freezy Green Juice

Ginger

2 apples

1 Cucumber

1/4 Cellery

1/4 lime

1 teespoon Supernature Spirulina

Go Super Green Ice lollies "På Pinne"

1 banana

1 avokado

1/2 mango

2 dl water

1 dl Coconut water

2 teespoons SUPERNATURE spirulina

1 teespon Supernature Lecithin

Mango, Lime & Lemon

1 Mango

1/2 Chili

1 teespoon Supernature Lecithin

2 dl Water

Blend røren jevn, og bruk slikkepott for å unngå ujevnheter. Smak til din smoothie før du heller i isformene.

IMG_2623

Superis med rips, bringebær, banan, ingefær, sitronmelisse, lime, chili og Supernature Lecithin.

IMG_2619

Mango Chili & lime.

Dette trenger du for å lage en superis med mango, lime, sitron, sitronmelisse, lecitin, chili og ingefær.

IMG_2617

Til en supervannis du lager hjemme trenger du agurk, eple, selleri, basilkum, sitronmelisse, lime, ingefær, Supernature Spirulina og Purely Greens Max.Du bruker juicer, som når du lager en grønn juice, rører i Spirulina og super greens max, og pynter formen med blader.

IMG_2636

Bland 2 t-skjer supernature spirulina I den pressede juicen eller smoothien du skal lage superis av. Spirulina inneholder mye protein, antioksidanter, vitamin A og hele spektret B-Vitaminer, og bidrar til å bygge og vedlikeholde muskelmasse, samtidig som algen er en rik kilde til krom, som optrettholder et normalt blodsukkernivå.

IMG_2633

Isene inneholder Supermat fra Supernature. Envelope har brukt Pure Lecithin, Purely Greens Max og Spirulina.  Jeg byttet også ut vann med kokosvann i den grønne superisen. (annonsesamarbeid)

IMG_2671

Super healthy eco green ice cream by Envelope.

Go Super Green er laget av banan, avokado, mango, lime, ingefær, sitronmelisse, vann, supernature Pure Lecithin og Spirulina.

Tusen takk til På Pinne for lån av kjøkken, blender, fryser og ispinner,

A special thanx to På Pinne for borrow me their kitchen & fridge.

IMG_2668

A spesial thanx to På Pinne for letting me borrow their kitchen.

IMG_2641
IMG_2643 2

Mango ice super ice cream with spirulina topping, and Mango ice cream with Raspberries.

IMG_2632

Go super Green in the making. Fra supersmoothie til is.

IMG_2625

Avokado, banana, water and Supernature Pure Lecithin is perfect base for your supersmoothies and to make a superhealthy Ice cream.

IMG_2674
IMG_2660

Homemade Ice cream

Du kan enkelt lage is hjemme med klassiske hjem-is former. Envelope laget disse tre isene hjemme. Mango, & lime isen er laget med smoothie base og pure Lecithin fra Supernature. Bringebær&rips er laget i blender med Pure Lecihin. Go Super Green er laget i juicer med Spirulina og Purely Greens Max.

Envelope_superice_green

Homemade Go Super Green ice with lime, ginger, cucumber, apple, cellery and Supernature Spirulina and Purely greens max.

IMG_2664

Rasperry Ice cream with currants.