Search
  
Envelope_pita_gluten

Slik lager du glutenfri vegetar pita

                                                                               ad

Skal du ha pitakveld hjemme? Gå for en gresk aften med glutenfri pitabrød og tzaziki. Ettersom jeg har venner og nær familie der både voksne og barn har glutenallergi og nøtteallergi er Hatting Glutenfri Pitabrød en favoritt.  Pitaene er fri for både hvetemel og hvetestivelse, laktose, uten melk, gluten, soya, egg og uten nøtter. Smaken er god, pitabrødene større og konsistensen bedre. Dessuten kommer de i en forpakning med to stykker, så de er geniale enten dere bare er to eller skal ha mange til middag. Ettersom det går mest i vegetarkost, serveres det vegetarpita til store og små. Favoritt tilbehøret er hjemmelaget tzaziki, spinat, cherry-tomater, feta, avoado og mango.

Hatting Glutenfri Pitabrød er et av flere produkter i en serie på fem som inkluderer glutenfrie rundstykker, samt havrerundstykker, hamburgerbrød og pølsebrød. Genialt om du skal ha venninner på middag, barnebursdag eller grillfest, så slipper du tenke på å lage ulik mat til gjestene, dessuten er disse produktene bedre. Jeg opplever også spesielt for barn at det er fint å spise det samme som alle andre- derfor velger vi alltid glutenfritt.

Tips til handleliste: Hatting Glutenfri Pitabrød - Cherrytomater- agurk - feta- avokado- Spinat - olivenolje - rødlølk - 1 Yoghurt Naturell- hvitløk-lime-salt&pepper

Tzaziki: (til de som spiser melkeprodukter)

Du trenger: 1 Yoghurt naturell, en agurk, lime, hvitløk, samt salt og pepper. 

Rasp agurken med et rivjern, og press ut alt vannet, ha i yoghurten, strø salt og pepper og lime over,  press 3 fedd med hvitløk. La stå et par timer eller over natten i kjøleskap.

Envelope_hatting_pita

Vegetar-pita til middag? Her er vår glutenfrie favoritt fra Hatting, med spinat og tzaziki.

envelope_hatting_pita

Hatting Glutenfri Pita er helt unikt i Norge, de er fri for både hvetemel og hvetestivelse, laktose, uten melk, gluten, soya, egg eller nøtter.

IMG_1390

Pitabrødene fra Hatting er større, og enkle å åpne. Våre personlige favoritter er feta, paprika, cherry-tomater, løk, avokado og agurk.

envelope_pita_greek
IMG_1402
IMG_1401
IMG_1390
IMG_1394
IMG_1380
Skjermbilde 2017-03-10 kl. 15.24.56