Search
  
envelope_hm_styling

How to style the Moschino collection fom H&M

ad/annonse

- Det handler om å ta for seg hvert enkelt plagg, og se det i en annen setting, nemlig sin egen garderobe, sier Celine Aagaard. Envelope-Redaktør, kreativ leder og motepersonlighet Celine Aagaard har tolket H&Ms designsamarbeid med Moschino ved å ta utgangspunkt i nøkkelplagg fra kolleksjonen.

foto: Ole Martin Halvorsen model: Idun / idollooks styling: Celine Aagaard hår: Jonas Helland, Kava Frogner/Sebastian

- Ettersom mange kan tenke at dette ikke er en kolleksjon for mannen i gaten, tok jeg det som en utfordring å få style kolleksjonen på en annen måte enn hva vi har sett til nå. Mens det i kampanjen er fokus på more is more, har vi fokusert på less is more - samtidig som hvert plagg kommer tydelig frem og får mer oppmerksomhet. Sammen med fotograf Ole Martin Halvorsen bygget vi en egen garderobe i en leilighet i Oslo, og stylet plaggene med basefavoritter til budsjetttpris for høsten. Stikkordet er strikk, med og uten høy hals, stylet over og under plaggene.

Gullbuksene er stylet med en beige høyhalset som har splitt i siden, som også får frem detaljene på buksen. Paljettkjolen er stylet over en sort høyhalset, også fra H&M, mens paljett-bhen er stylet under en sort blazer.

Designkolleksjonen er til fingerspissene spot on for ekte Moschino-fans, og alle som elsker logoer og statementplagg. Det er gøy med alle som tør å kjøre denne Moschino-kolleksjonen fra topp til tå, det vet jeg kreativ leder Jeremy Scott vil elske, men for meg var det i denne sammenheng viktig å kunne vise at plaggene ikke bare hører hjemme på artister, eller på scenen. Men på alle de andre også- som også vil skinne, men på sin måte. Å kombinere metalliske ienefalleønde plagg med myk oversized strikk, gjør at plaggene får et helt annet uttrykk, og tilbehøret får mer oppmerksomhet. Stylingen er enkel og delikat, og krever ikke lang tid å planlegge. Bruk dette som tips til hvilke plagg du bør investere i, som kan vare, og ikke kun er et impulskjøp- da blir valget ditt litt mer bærekraftig også, sier Celine Aagaard.

Følgende butikker vil slippe kolleksjonen. H&M Karl Johan H&M Oslo City H&M Bogstadveien H&M Galleriet i Bergen H&M Man Grensen ( kun herre) Butikkene åpner alle kl. 09.00 og kolleksjonen kan kjøpes fra da også på hm.com.

IMG_4141

Ikonisk logo-belte fra HMoschino, kan også brukes som chocker, kr 1499

11gdtRiQ

Miks materialer, og våg å bruke gullbukser til hverdags med en tykk strikkegendser til. Strikk fra H&M, kr 299

Øreringer fra #HMoschino, kr 399

IMG_4007

Høstens partybukse er uten tvil denne. Gullbukse fra HMoschino, kr 2499.

lpn5uC3Q

Paljettkjole fra #HMoschino, kr 1499.

Black knit, H&M kr 199.

IMG_4023

Gi basegarderoben litt glitter, og få for statementplagg som kan gjøre en sort blazer og en denimjakke litt mer spennende.

bsRd4B2A

Moschino- ready-to-wear clutch, kr 999.

IMG_4143

Du kan style bh-en over eller under blazeren.

FDYJR1mw

Kolleksjonen er designet for at alle skal kunne bruke den. Selebuksen er fra herrekolleksjonen og like kul å style mer feminin, som her.

Skinnbukse, kr 2499.

IMG_4114

En massiv gullenke er fin å kombibere med strikk. Tilbehøret fra kolleksjonen kan styles både til hveradgs og fest.

IMG_4117 2

Det tar tid å bygge en god basegarderobe. Skal du ha noen statementplagg som varer, kan logobeltet fra HMoschino eller denne bh-en være en ide å investere i.

vZ8ex10A

Kolleksjonen består også av en statement badedrakt som kan brukes som body nå i høst.  Her stylet med badehåndkledet fra designsamarbeidet.

IMG_4138

Denne gull-lenken står på vår ønskeliste når H&M slipper kolleksjonen fra designsamarbeidet 8.november.

PlifBSGg

Enkelte plagg er finest uten videre styling, det handler om å finne en kombinasjon som matcher din egen stil, uavhengig lookbook og kampanjebilder, sier Celine Aagaard.

envelope_celine_styling_moschino