Search
  
Envelope_celineaagaard_lufthansa

Lufthansa launch retro it-sweater for charity

ad

Hvem: Lufthansa

Hva: Lufthansa feirer 50 år i Norge med Pop Up Galleri og limiterte ikon-gensere redesignet av norske designere til inntenkt for Abèni-prosjektet.

Hvor: Ram Galleri, Kongensgate 3

Når: 1-5. november.

Lufthansa makes a fashion statement with this falls charity it sweater.

Høstens it-genser er ikke signert et stort motehus, men av Lufthansa, og denne uken kan du få tak i en limitert ikongenser og samtidig støtte Lufthansas veldedighetsprogram.

Envelope by Celine Aagaard / photo: Ole Martin Halvorsen

Under moteuken var denne genseren på alles lepper-  nå er et limitert opplag av den ikoniske "Lufthansa in the air since 1926" - retrogenseren mulig å få tak i her om du er rask. Og den er ikke signert et stort motehus, et limitert opplag er designet for Luftansa sitt 50 års jubileum i Norge, mens noen helt unike showpieces er redesignet av noen av Norges fremste designere som også viste under årets Oslo Runway- deriblant Admir Batlak, Arct, Anne Karine Thorbjørnsen og Christina Ledang. Bidragene til prosjektet er en del av Lufthansa sitt Pop Up Galleri på Ram Galleri i Kongensgate og kan kjøpes under auksjonen lørdag 5.november klokken 14. på Ram Galleri. Inntekten går uavkortet til Lufthansas veldedighetsprogram Help Alliance. Støtten går til Abèni prosjektet som drifter utdanningssenter for sosialt vanskeligstilte kvinner i et av Afrikas fattigste land, Benin.  Kunstneren Christina Peel står for hovedverket og du kan vinne tur til både New York og Tokyo under "Norwayflywithme.

FullSizeRender(156)
Envelope_ufthansa_arct
Envelope_celine_lufthansa_norwegiandesign
envelope_arct_lufthansa_charity
Envelope_lufthansa_celineaagaard
envelope_lufthansa_charity
envelope_arct_lufthansa_charity
WEB-3Q5A2615
Envelope_lufthansa_celine
envelope_admirbatlak_celineaagaard
Envelope_batlak_lufthansa
envelope_lufthansa_batlak
envelope_lufthansa_celineaagaard