Search
  
Envelope_elisa_postcard

Postcard from Elisa Røtterud

Who: Elisa Røtterud

Where: Jotunheimen, Norway

From the hottest beaches to the highest mountains. We keep you posted this summer, with travel tips from cool girls around the world.  This week we got a postcard from Jotunheimen, and Elisa Røtterud. Every day in her life is an adventure. 

ENVELOPE by CELINE AAGAARD foto: @elisarotterud.

Hvor i verden befinner du deg? I hjertet av Jotunheimen

Hvem er med på reisen? Min sherpa og kjæreste Simen.

Hva gjør du akkurat nå? Drikker kakao (les rødvin) på Leirvassbu Fjellstue

envelope_elisa:postcard

Hvorfor havnet du akkurat på ferie her? Jeg sverger til Norges-ferie om sommeren. Nå har det vært 1 uke i Romsdalen der jeg tinderanglet og klatret Bispen og Romsdalshorn, deretter noen dager med klatring og pjalling i Stryn før jeg havnet på mitt favorittsted i fjellheimen, nemlig Jotunheimen. Her skal jeg gå til jeg opplever irrasjonell gledesrus.

Skjermbilde 2017-07-17 kl. 16.34.49

 Deretter blir det hjemmekontor i Lærdal der min kjæreste drifter en av Norges største bringebærgårder.

Skjermbilde 2017-07-18 kl. 23.04.32

Hva er med i feriekofferten? Jeg pakker i sekker fra 45-65 liter og følger Nansens tre-lags system: Innerlag av ull, et mellomlag hvis nødvendig av fleece og så et ytterlag av Gore Tex. Sistnevnte materiale hadde selvsagt ikke Nansen, han utviklet en cool bomulls anorakk. Den fikk jeg lyst til å kopiere forresten. Fjellfashion er innmari moro. 

Hva blir ikke med..Sexy sandaler fra Jimmy Choo. RIP.

envelope_elisa_rotterud_celineaagaard

Hvilken hotteste moteting kan man kjøpe på tur? Trailer Caps. Jeg har begynt å samle på dem. Det er utrolig moro, samtidig som en caps beskytter hodet, hår og øyne. Jeg har bare fem stykker i min samling nå, men jeg har store ambisjoner om å ha minst 20 stykker til desember.

Skjermbilde 2017-07-17 kl. 16.24.21

Bikini eller badedrakt? Bikini! Jeg har så lang rygg og får raskt problemer når jeg beveger meg iført badedrakt.

Skjermbilde 2017-07-18 kl. 21.58.28

Hvis du bare skulle tatt med deg 5 ting på tur.. En buff som jeg også bruker til hodebånd. Min signaturlook i fjellet, på stranden og også bybildet. Helst av paisley mønster. Jeg har flere med meg, sånn mellom oss: Alt fra Hermes til Holzweiler, og varianter fra merket Buff. Solbriller med mørke glass som beskytter de nysgjerrige øynene mine er viktig. En tettsittende ulltrøye - Funksjonelt og funky-  med glidelås slik at jeg kan by meg litt fram på kvelden. En stram kanvasbukse med glidelås på sidene til lufting. Glidelås på sidene er veldig viktig. Og til slutt en tynn dunjakke med primaloft som er vann- og vindavstøtende. Da har jeg looken! Selv om jeg nå er helt barbeint! Men du sa 5 ting.

Skjermbilde 2017-07-17 kl. 16.22.50

Hva styrer man unna hva gjelder souvenirer? Billig nips som skal fungere som pynt i hjemmet.

Skjermbilde 2017-07-18 kl. 22.11.58

Sandaler eller heels? Det blir dessverre Birkenstock på meg da føttene mine verker etter tur. Nytt for sommeren er et par jaktgummistøvler som jeg synes er kult å style til hot pants.

envelope_elisa_interview

Hit reiser du aldri igjen. Jeg har jo lyst til å inspirere folk til å vandre i vår fantastiske norske natur. Men jeg styrer langt unna kommersielle turistfeller som for eksempel Besseggen. Går du Besseggen er det bare å gratulere. Det er dyrt , du går i kø over fjellet  og spiser elendig mat på hyttene, hvis du du velger å sove i en av dem.

Tar du en #fjellfie på Besseggen kan du like godt kjøpe deg en fake designerveske- du skjønner hva jeg mener her....