Search
  
envelope_supergrøt_supernature

Supernature Loves

                                                                                                            ad

Er du lei av din tradisjonelle havregrøt? Da er det bare å glede seg til å prøve økologiske Supergrøt fra Supernature med chiafrø, hirse, goji, tranebær og havre. Eller kanskje du foretrekker en grøt med daddel og kakao, eller morbær og hvetegress?

Supernature supergrøt ble lansert denne uken på HiYoga - med yogainstruktør, programleder og forfatter av boken Grøt, Vibeke Klemetsen. Vibeke avslører at selv ikke hun i en hektisk hverdag rekker å lage mat fra bunn av i en hektisk hverdag. Supergrøt fra Supernature er den perfekte sunne og gode grøten du kan spise om morgen,  som et mellommåltid eller når du er på farten noe jeg ofte er.

Denne helgen er det Supermatens dager og 30 % på alle superprodukter fra Supernature i helsekost og på www.soma.no

Supergrøt er havregrøt kombinert med chafrø, boosted med supermat som hvetegress, morbær, kakao og goji. Grøten inneholder mye fiber og protein og kommer i følgende tre varianter  - Hvetegress og Morbær, Daddel & Kakao, Goji & Tranebær.

Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette varmt eller kaldt vann, eller melk.  Den kan spises varm og kald, og skje følger med.

Alle grøtene er økologiske, naturlig glutenfrie, veganske og uten tilsatt melk. Topp dem med frisk frukt eller supersnacks om du tilbreder grøten hjemme.

Envelope_supergrøt_supernature
envelope_grøt_
Envelope_grøt
envelope_food_supernature
Envelope_grøt_supernature
Envelope_grøt_supermat
IMG_0351
envelope_grøt
envelope_hiyoga_grøt