Search
  
Envelope_zenfonezooms_celineaagaard_

Summer Feeling

ad/annonse

What: Zenfone Zoom S

Where: Spain

Som en av de første heldige i Norge har jeg fått teste Zenfone Zoom S i vel tre uker nå. Først på jobbreise til Shanghai,  og nå er det endelig feriebildene som skal foreviges med telefonen i Spania.

Kameraet imponerer meg fortsatt - særlig Zoom-funksjonen. Den optiske zoomen gir kvalitetsbilder som et speilreflekskamera, så nå tar jeg bilder både for Envelope.no, til sosiale medier og naturligvis privat med den nye telefonen. Jeg liker også å eksperimentere med utsnitt, og fordelen når man zoomer med denne telefonen, er at bildet blir like klart selv om motivet egentlig er lenger unna.

Sjekk også min fotodagbok fra shanghai tatt med Zenfone Zoom S her

envelope_zenfone_zoom_z

Kameraet har en veldig bra zoomfunksjon, og tar klokkeklare detaljbilder og gjengir fargene slik de er.

IMG_1989

Med Zenfone Zoom S kan man zoome inn på objekter, med en skarphet som ikke var mulig tidligere. Kameraet har 2,3 x optisk zoom og 12 x total zoom.

P_20170623_164236_SRES

Mobil-kameraet har også panorama-funksjon,samt funksjoner som gjør at bildene blir bedre på kveldstid, en egen selfiefunksjon og en super resolution-funksjon for å nevne noe.

Envelope_summerfeeling_azuszenfonezoom

Mobilen gjengir spesielt gode bilder i dagslys, og tar du naturbilder eller feriebilder og liker å zoome inn på detaljer, har Zenfone Zoom S et kamera som gir kvalitetsbilder på høyde med speilreflekskameraer.

asuszenfone_celineaagaard_envelope

Jeg liker utsnitt, og med en god zoom får en skarpe bilder også når du går tettere på et objekt.