Search
  
envelope_jennyskavlan_tise

INTERVIEW: Jenny Skavlan

ad

Who: Jenny Skavlan

What: Hosting vintage sale with Tise this sunday

Where: Tise pop-up sale, Sunday 25th of June,  Idunsgate 3 from 12-16

Instagram: @jennyskavlan @tiseit

Programleder, gjenbruksentusiast, designer, Sy-om forfatter og gründer Jenny Skavlan har sluttet å kjøpe nytt. Til helgen har Jenny bakgårdssalg med Tise, mens mannen Fingern snurrer plater. Vi har spurt Jenny om hva man bør se etter, og fått ekpertens beste vintage tips.

ENVELOPE CELINE AAGAARD Photo Jennyskavlan.com / @jennyskavlan/David Andersen

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.01.26

Ditt beste vintagekjøp? Jeg har en prikkete silkeblazer som jeg kjøpte i LA som jeg bruker masse også har jeg opparbeidet meg en liten samling design-vintagekjoler. Jeg har arvet noen, byttet meg til noen og kjøpt noen. Det er mange kjoler jeg aldri har fått brukt, men jeg elsker å se på dem. De føles litt som samleobjekter. Jeg har en blondekjole fra 1920-tallet som har tilhørt filmdivaen Gloris Swanson som jeg brukte på Costume Awards for 4 år siden.

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.05.48

Hva blir du aldri lei? Hvite, crispy bluser og kimonoer.

Hva ser du etter? Nå ser jeg etter store stripete herreskjorter for redesignprosjekter. Jeg har lyst til å prøve meg frem, flytte på ermer, feste på bånd og lage forskjellige damebluser med herreskjorter som utgangspunkt.

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.02.48

Hva er et kupp for deg? God kvalitet - ekte, mykt skinn, silke, ull og lin,  som ikke nødvendigvis er et fancy merke, som koster lite og har fantastisk kvalitet. Formen kan man alltids gjøre om, men materialet er og blir.

Har du tips til de som skal selge? Ta bilder i dagslys, ta noen bilder nært og noen av hele plagget. Vær ærlig på skavanker og del gjerne hvorfor du liker plagget. 

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.06.30

Hva har du selv kjøpt på Tise? Åh! Jeg har kjøpt masse herlige greier jeg digger. Ulljakke fra Carven til 400 kroner, en Isabel Marant kjole, semskede høyhelte sko fra Micael Kors og masse masse mer. Jeg har også kjøpt gyngesau, bæremeis og masse klær til Åse.

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.24.31

Kan man selge kjæresten tøy eller er det best å få han også som egen bruker? Nå satser vi skikkelig på gutter i appen og har egne lister for gutta,  editors pick, featured sellers og masse gode guttebrukere. Så jeg vil si de kan kjøpe og selge selv.

Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.18.44

Hva selger- hva selger ikke? Det har mye å si at annonsen har gode bilder og er informativ. Om man har et bilde av seg selv med plagget på er det kult for kjøpere å se hvordan du har stylet plagget og hvordan det sitter på.

IMG_0307

Hva er fordelen med Tise kontra andre salgssteder for brukttøy? Tise er jo en blanding av Finn og Instagram, man følger hverandre, liker, chatter og alt man er vant til med insta. Så kan man jo da følge de man digger stilen til og faktisk skaffe seg deler av deres garderobe. Vi lanserer også i disse dager Cash-store. Man opparbeider seg Tise-Cash når man er aktiv i appen. kjøper, selger og liker. Nå kan man cashe ut Tise-cashene sine i varer og tjenester. Man kan bruke cashene sine for å utløse diverse kuponger. Vi vil belønne brukerne våre for å gå for gjenbruk!

FullSizeRender(193)
Skjermbilde 2017-06-23 kl. 13.52.04