Search
  
envelope_myspace_celineaagaard

My space:Tony Nervander

Who: Tony Gustav Nervander

Where: Oslo/Norway

Whats in you Place? Envelope invites you home to cool people with great taste. This week we visited Tony Nervander in his clean appartment.

ENVELOPE by  CELINE AAGAARD (photo)

Tony Nervander- Whats in you Place? - My Space er er mitt fristed. Her bor sønnen min og jeg.  Her har vi ting vi liker, bruker og trenger. Eller tror vi trenger og skal bruke i hvert fall. Han er more, jeg er less.  

Artikkel fortsetter under bildene.

Check out Hillevis space here

envelope_myspace_tonynervander_

 Har du noe i hjemme ditt som betyr mer enn noe annet? Bilder og tegninger som min sønn har laget til meg.  Jeg må også ha mine hotelltøfler når jeg kommer inn av døren, om jeg ikke går barfot.  En frihetsfølelse.

Hva samler du på? En klisje kanskje, men opplevelser og erfaringer. Så er det noen gjenstander som er med fra dem, så er det kult.

envelope_tony

 Hvor finner du inspirasjon?  Et halvt år med visninger er slitsomt, men bidrar med ideer til alt fra plassering av kjøkken, til eventuelle løsninger ved å flytte på vegger osv.  Jeg er heldig som har mange inspirerende venner, og så har jeg mine favoritter av nettsteder, aviser og magasiner som jeg leser jevnlig. Instagram og alt det der også selvfølgelig. På reiser og spesielt på hoteller finner man alltid noe man liker, om man er oppmerksom.   

P1010007

I hvilket rom tilbringer du mest tid? Man sover ganske mye, gjør man ikke? Så henger vi mye i stua og kjøkkenet selvfølgelig.

På soverommet har Tony gått for kalde gråtoner, og kontrastfargen gul.

envelope_celineaagaard_myspace_tony

Hva er du mest fornøyd med i leiligheten? Da jeg ikke har balkong er jeg mest fornøyd med at leiligheten er en hjørneleilighet, høyst opp av 3 etasjer og gjennomgående. Det er bra lysforhold her og blå himmel ser man fra nesten hver vinkel og i hvert rom nå. Det er ekstra viktig for å ikke kjenne seg innelåst. God takhøyde og store vinduer bidrar også til det samme. Jeg synes det er en god balanse mellom det gamle preget av bygården og det nye etter oppussingen. God plass til et spisebord var også viktig ettersom kjøkkenløsningen er åpen,og dette på mange måter er blir et naturlig samlingspunkt i leiligheten for min sønn og og meg - og eventuelle gjester som er på besøk.

P1010008

Fortell oss om fargevalget, og hvordan du endte opp med blågrå elementer i hele leiligheten? Ved siden av hvitt, sortt og grått, så elsker jeg blått. Og så er det mange referanser i henhold til det.

 

envelope_tony_myspace

Jeg digger jeans og dongristoff så jeg forsøkte å finne en sofa i samme fargeskala og materiale. Jeg er inspirert av havet,  og selv om vi ikke bor rett ved havet er jeg inspirert av det i alle former, så da ble det naturlig og få in det (frie) elementet også i leiligheten.   

P1010048

Hva har du gjort for å skape et personlig hjem? Jeg pusset opp før jeg flyttet inn, så det gir et bra utgangspunkt. Prosessen skal være gøy, og den er hele tiden pågående. Noe er planlagt, mye er spontant, noe er der bare for å gjøre meg glad og inspirert i hverdagen . Feelgood - ting jeg syns er fine og rene - og praktiske blandet med den estetikk og de detaljer jeg liker, og har budsjett for. Jeg liker å finne ting brukt og gjøre om på møbler jeg kjøper. Lampen i stua- Moooi Random Light- kjøpte jeg fra en restaurant og bordet i stua har jeg malt etter kjøp. Farger er essensielt. Tanken var at ha mye av samme fargetone i hva jeg bruker av klær. Jeg har sans for kalde farger og har forsøker å finne noen detaljer som bryter opp og gjør det mer levende. Grønne planter er tipp topp! På rommet til min sønn er det han som har fått bestemme. Nøkkelord: Fri gulvplass for lek og stor køyeseng.

envelope_myspace_tonynervander

Hvor fikk du skateboardet fra?  Min sønn ønsket seg et skateboard. Da måtte jeg også ha en cruiser. Da fant jeg Dusters California, og bestilte ‘The Doors’ brett fra dem.

envelope_tony_myspace

Hva får vi aldri se i din leilighet? Store plakater eller gjenstander med skrift som LOVE og Home, eller med ordtak på.

P1010069

Hva får stå på baderomshyllen, og hva gjemmes vekk? Jeg liker ikke å ha for mange ting som samler støv, men mye mer står fremme når man ikke har besøk.  På display står det som gjester evt kan trenge når de er innom.

envelope_tony_myspace

På gutterommet henger Star Wars-plakaten høyt i kurs. Sønn har større rom enn far.

envelope_tony_myspace

Ordning og reda på kjøkkenet med ingredienser som brukes mest. Tomater, basilikum, hvitløk og pasta.

P1010001
P1010008
envelope_tony_myspace
envelope_myspace_
P1010016