Search
  
envelope_aloevera_

Beauty: Aloe Vera

ad/ I samarbeid med Forever Living

I en jungel av valgmuligheter der ute- både med tanke på matvarer og velværeprodukter- er det kanskje ikke alltid like lett ved første øyekast å vite hvilke produkter man skal gå for. Er du ute etter kvalitetsprodukter med Aloe Vera, enten de skal konsumeres eller påføres huden, gir vi av egen erfaring noen smarte tips å ta med seg videre.

ENVELOPE by CELINE AAGAARD

Aloe_11_forever

Vi lever i en tid der vi ønsker en bransje som skal være mer transparent, og vi som forbrukere er mer bevisste i våre valg og hvilke krav vi stiller produsenten. Alle ønsker å gi en oppfatning av at sine produktene både er mer etisk produsert, mer miljøvennlige og ikke minst så naturlig som mulig, og er det beste på markedet.

EnviroBal_3

Dessverre er det slik at det er forskjell på fasade og innhold. Mange av produktene på markedet inneholder lite av det som de markedsføres som.  Aloe Vera er en av plantene som finnes i mange produkter i kosmetikkhyllen, og garantert hjemme på baderomshyllen din allerede, men selv om det kan virke som det er Aloe Vera i nesten alle produkter der ute, er det mange av produktene som kun inneholder knappe 1% av den naturlige kvalitetsplanten.

IMG_2643

Aloe Vera har vært en personlig favoritt siden jeg første gang brukte geelen fra planten direkte på solbrent hud på ferie, og har siden blitt tatt i bruk her hjemme i alle former. Jeg drikker juicen Forever Aloe Vera Gel fra Forever hver morgen.

Envelope_aloevera_

Jeg pusser tennene med Aloe Vera-tannpastaen Forever Bright som også er fra Forever og bruker sertifiserte hudpleieserier med Aloe Vera. 

IMG_2637

I tillegg har vi flere Aloe Vera-planter som dekor i hjemmet- som vi av og til knekker for å bruke frisk gele til å påføre huden.

IMG_2662

  Men om du ikke vil ødelegge plantene dine, og finne Aloe Vera-produkter du vet er av ypperste kvalitet er det greit å vite følgende.

Aloe_21

Aloe Vera-planten består av en innergele og ytterskall, der det er innergeleen som er den eksklusive ingrediensen.

Den enkleste måten å utvinne Aloe Vera på er å male ned hele bladet, for siden å filtrere bort skallrestene.  Prosessen tar kort tid og er billig- og veldig vanlig, men bevarer verken geleen eller ivaretar den beste delen.

Den andre måten er å kun bruke innerfileen,  beskyttet fra ytre påvirkning, og manuelt ta av ytterskallet og bruke skallrester som kompost. Ved å filtrere Aloe Veraen for hånd, ivaretas geleen på best mulig måte, noe som er hovedmålet til Forever for å kvalitetssikre sine produkter.

img05281

Forevers Aloe Vera har vært på markedet siden 1978, de eier hele produksjonsprosessen, og har kontroll fra dyrking til produksjon, og produktene fra Forever er også sertifisert av The International Aloe Sience Council. Kun de som oppfyller krav på kvalitet, innhold, produksjon og dokumentasjon, får denne sertifiseringen.

shutterstock_109918169

Som konsument er det derfor et viktig kvalitetsstempel å gå etter når du skal velge Aloe Vera-produkter. Ønsker du å kjøpe Aloe Vera-produkter til hudpleie eller for å konsumere,  da er det greit å velge produkter som faktisk inneholder Aloe Vera i rik mengde av høy kvalitet.

img0803

Sjekker du ingredienslisten på produktene du står mellom, kan du få et helt annet innblikk enn når du ser på emballasjen og markedsføringen av enkelte produkter. Noen Aloe Vera-produkter består kun av 1 % eller enda mindre av råvaren til tross for at de markedsføres som Aloe Vera-produkt.

EFE965C1-C432-44CB-AD41-FCAA5031D63E

Noen nye produkter fra Forever er akkurat lansert, blant annet en veldig god skrubb, en dagkrem med spf 20, en veldig god øyekrem og toner. Du kan få lese mer om mine favoritter når jeg har testet disse produktene litt lenger.

CAD54682-4780-4486-BE03-01D6C2A36BE2
Aloe_11

Les mer om Aloe Vera - From the inside to the outside  her

Aloe_41
52051D35-2499-42C0-A11D-CDFB9924CA8A
9F4DAF66-54B6-4898-8516-6CD666F54D90