Search
  
envelope_cornelia_grimsmo_grimscorn

Postcard from Cornelia Grimsmo

Who: Cornelia Grimsmo- Youtuber @grimcorn

What are you doing right now? Eating breakfast in bed

Where: youtube.com/corneliagrimsmo

We keep you posted this summer. Meet the Norwegian Youtuber and actress Cornelia Grimsmo, and get inspired by her journey this summer. 

ENVELOPE by CELINE AAGAARD photo by CORNELIA GRIMSMO

envelope_grimcorn_manchester

Hvor i verden befinner du deg? Manchester, England

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.29.31

Hvorfor havnet du akkurat på ferie her? Dette er en sponset reise, som teknisk sett vil si at jeg er på jobb. Jeg bestemte ikke destinasjon selv, men sier ikke nei takk til å utforske kule byer.

envelope_grimcorn_cornelia

Hva bestiller du å spise og hvor spiser du helst? Så lenge det er vegansk er jeg åpen for å prøve alt mulig, men to favoritter er asiatisk og meksikansk. Jeg lager helst mat hjemme hvor porsjonene ikke er knøtt .

Cafe Season- Paris.

envelope_grimcorn

Hvem er med på reisen? Min venninne Anniken Jørgensen @annijor.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.24.56

Hva er med i feriekofferten? Mac, kamera, ladere, notatbok.. alle verktøy for at jeg kan dokumentere reisen. Hva blir ikke med... Når jeg drar på reise legger jeg alltid igjen trangsynet man lett kan få av å være for lenge i Oslo.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.20.10

Hvis du bare skulle tatt med deg 5 ting på tur.. Iphone (for musikk, kamera, notater, meditasjons app), noe snacks, ekstra undertøy og hunden min Sunday. Trenger ikke mer enn det.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.08.38

Bikini eller badedrakt? Badedrakt! Etter å ha bodd i Los Angeles, Brasil og på Filippinene har jeg kjøpt en god del bikinier, men likevel klarer jeg alltid å legge dem igjen når jeg flytter hjem til Norge. Så nå sitter jeg igjen med gamle badedrakter jeg har funnet i esker hjemme hos mamma og pappa.

envelope_cornelia_grimcorn

Sandaler eller heels? Sneakers. Hehe. Eier ikke annet.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.31.33

Hva styrer man unna hva gjelder souvenirer? Alt som er laget av elfenbein og hornet til nesehorn. Det er sikkert fint, men finere på dyret.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.12.38

Velger du av og til destinasjon ut i fra matkultur? Det er helt klart høyt på lista når jeg velger steder å reise til, og ofte det første jeg gjør research på når destinasjonen er bestemt. Både fordi jeg er interessert i hvor langt forskjellige steder har kommet når det gjelder plantebasert mat og fordi god mat gjør alle reiseopplevelser bedre.

Skjermbilde 2017-07-30 kl. 11.11.08

Hvor går neste tur? Lofoten. Og der blir jeg en hel måned! Har planer om daglige fjellturer, camping, bade i det turkise vannet og tilbringe tid med familie der.

Hit reiser du aldri igjen.. En tommelfingerregel er å reise med bra folk, da har det ikke så mye å si hvor du er og turen blir garantert minnerik.