Search
  
Envelope_Vogue_goldmask_Elite

Golden Cleopatra Mask

                                                                                                                 test

Gold spa treatments take the word pampering to a whole other level. Never before has wearing our favourite precious metal been so good for the skin. Cleopatra is rumored to have slept in a gold mask to enhance her legendary beauty - and after VOGUE listed this as the facial of the year- The 24 K Gold facial is the hottest beauty treatment right now.

Envelope by Celine Aagaard

Golden Cleopatra Mask er den hotteste behandlingen akkurat nå i følge VOGUE, og nå introduseres den eksklsuive gullbehandlingen i Norge. Skjønnhetsbehandlingen som består av en 24 karats gullmaske er er raskt blitt en it-behandling blant profilerte i motebransjen og det ryktes å være kø for å prøve den eksklusive behandlingen, i følge Isabella Bukurie Krasniqi ved Elite Helse Medisinsk Senter. Ansiktmasken skal være inspirert av Cleopatra og ha vært den egyptiske dronningens hudhemmelighet i følge Bukurie Krasniqi. Den trendy behandlingen består av en 24 karats gullmaske fra My Beauty Avenue, og i kombinasjon med en laserbehandling skal den gi både glød, oppstrammende effekt og fukt.

Hvorfor er denne behandlingen så bra? Ansiktsmasken gir en peeling effekt som åpner porer og setter i gang sirkulasjonen i ansiktet. I kombinasjon med vår laserbehandling, akselererer den cellefornyelsen, som betyr for din hud glød, fukt, oppstrammende effekt og minimering av porer.

Hvorfor gull? Gull styrker produksjonen av kollagen og elastin, noe som forsinker hudens aldringsprosess og bidrar til en sunnere og strammere hud. I tillegg stimulerer gull til økt celleproduksjon. Noe som bidrar til reduksjon av rynker og fine linjer. Gull eliminerer i tillegg frie radikaler, noe som vil bremse hudens aldring ytterligere.

Masken er inspiret av Cleopatra- fortell om hennes historie med gullmasken?  I sin tid, badet Cleopatra i gull for å holde seg ung og vakker. Om nettene sov hun med en gullmaske på for best mulig effekt. Dette er kjent som Cleopatra sin hudhemmelighet.

Hva koster behandlingen? Behandlingen koster 4500,- for maske og laserbehandling.

Hvor ofte og når anbefales en slik behandling? En gang hver fjerde uke, sier Isabella Bukurie Krasniqi ved Elite Helse Medisinsk Senter. 

Envelope by Celine Aagaard

Nb: Envelope har fått teste behandlingen under en pressedag hos Elite Helse.

Vogue_gold_mask_cleopatra

The golden mask - featured in Vogue.

Envelope_Cleopatra_Taylor

Elizabeth Taylor in icon scenes from Cleopatra.

IMG_5822

test/ Celine Aagaard is testing the golden cleopatra mask at Elite Helse.

(NB. Gjør oppmerksom på at dette ikke et betalt innlegg, eller samarbeid, men Celine har testet behandlingen under pressedag hos Elite Helse)

Envelope_CelineAagaard_Cleopatramask

Test / Celine Aagaard with the Golden Mask at Elite Helse

Cleopatra_Envelope_goldenmask
Envelope_Cleopatra_mask